Irina Sheik ja Bradley Cooper pyyhkäivät moottoripyörän skandaalin haastattelun jälkeen

Irina Sheikin ja Bradley Cooperin salaisuussalaa heidän henkilökohtaiseen elämäänsä, tuottaa paljon huhuja, varsinkin kun televisio-isäntänä Ellen DeGeneresin kanssa keskusteltiin näyttelijän kanssa, jolloin hän vältti vastaamasta todelliseen kysymykseen tytön syntymisestä ylimmästä mallista. Lovers kiirehti vakuuttaa faneilleen, että he ovat kunnossa, päivällä.

Ratsastaminen rautahevosella

Viime sunnuntaina 31-vuotias Irina Sheik ja 42-vuotias Bradley Cooper jättivät vastasyntyneen tyttärensä Leia de Senan isoäitinsä hoidettaviksi ja kävivät Los Angelesiin moottoripyörällä.

Bradley Cooper

Bradley Cooper

Aja metropoli, pari pukeutunut identtinen mustaa biker nahkatakkeja, pysähtyi ravintolaan syömään.

Irina Sheik ja Bradley Cooper päivämäärä

Irina Sheik ja Bradley Cooper päivämäärä

Irina Sheik ja Bradley Cooper kävellen

Irina, joka palasi nopeasti malliinsamuoto, poisti kypärän ja takin, jossa on Givenchy'n kirkkaan punainen huppu ja kasvojen täydellinen puute. Hän ei hymyili ja katsoi huomaavainen.

Malli Irina Sheik

Irina Sheik

Eikö hän tunnustanut tytärtä?

Muutama päivä ennen Cooper saapui näyttelytilaan Ellen DeGeneres, joka ilmestyi ensimmäisen kerran tv-yleisön edessä tyttöystävänsä Irina Sheikin lapsen syntymän jälkeen.

Bradley Cooperin tv-ohjelmassa Ellen De Generats

Bradley Cooperin tv-ohjelmassa Ellen De Generats

Bradley ei halunnut keskustella isyydestään,Mutta salamainen Ellen ei epäonnistunut kysyäkseen, onko hänellä lapsi. Näyttelijä näytti vilpittömän yllätyksen ja esittelijä kehotti häntä etsimään tyttäriä, kun hän oli kotona.

Cooper väittää, että hän ei tiedä tyttärensä syntymästä

Cooper väittää, että hän ei tiedä tyttärensä syntymästä

katso myös
  • Bradley Cooper "räjäytti kohtauksen" Glastonburyssä
  • Kotitalo: Irina Sheik maatilamarkkinoilla
  • Irina Sheik ja Bradley Cooper puolueessa kunniaksi musiikin "The Star was Born"

Tällainen reaktio Cooper ei pitänyt käyttäjistäverkko, he sanoivat, että hän ei tunnista hänen isyyttään. Vastauksena toiseen osa Internet yleisö kiirehti vastaamaan julkkis, yhteinen sanonta, Bradley on vain yrittää varmistaa heidän yksityisyyttään.