Pidätetty poikaystävä Kylie Jenner Travis Scott

Sen jälkeen, kun hän oli jakanut rappu Taiga, Kylie JennerHän ajautunut uuteen suhteeseen toisen rap esiintyjä Travis Scott ja nyt polttaminen ahdistusta fyysisesti rakastaja. Amerikkalainen laulaja syytetään lietsomisesta levottomuuksia.

yllyttäminen kapinaan

Tapahtuma, joka johti ihmisten sairaalahoitoon,tapahtui lauantain 25-vuotiaan Travis Scottin (Jacques Websterin passin) puheessa Arkansasissa. Näyttelyn aikana muusikko kehotti katsojia selviytymään turva-kuoreista ja pääsemään lavalle.

Travis Scott konsertoidessaan Rogersissä, Arkansasissa

Travis Scott konsertoidessaan Rogersissä, Arkansasissa

Jotkut laulajan fanit ryntäsivät häneen,koputti vartijat, mikä johti loukkaantuneeseen turvallisuuteen ja itseään loukkaantui. Uhrit saivat lääketieteellistä hoitoa ja poliisi odotti alkuunpanija levottomuuksien päättyy konsertti, hänet pidätettiin heti, kun hän esiintyi kulissien takana.

Scott kehotti ihmisiä kiirehtimaan lavalle

</ P>

Scott kehotti ihmisiä kiirehtimaan lavalle

Scottia syytettiin levottomuudesta ja alaikäisten terveydelle ja turvallisuudelle. Sheriffin kuulustelun jälkeen hänet vapautettiin.

Traevis Scott pidätettiin levottomuudesta

Travis Scott pidätettiin levottomuudesta

On huomionarvoista, että äskettäin sandaali taiteilijapyysi fanejaan hypätä kolmanteen kerrokseen hänen konserttinsa New Yorkissa. Jos Travis jatkaa samassa hengessä, se pian tulee persona non grata musiikkialustoille.

katso myös
  • Vozmutitelnitsy rauhallisuus Kendall ja Kayli Dzhenner julkaisi provosoiva linja T-paitoja!
  • Kuvia kartano Kayli Dzhenner ovat yleisessä tiedossa
  • Kylie ja Kendall Jenner juhli Isänpäivä Keytlin Dzhenner

Vanha puuttuu

Jos uskot sisäpiirin The Kayli Dzhenner vieläkään voi unohtaa hänen edellinen poikaystävänsä Taiga, joka myytiin loppuun kaksi kuukautta sitten ja tapasi Scott saada hänet mustasukkaiseksi.

Kylie Jenner ja Travis Scott

Kylie Jenner ja Travis Scott

19-vuotias Kylie Jenner

19-vuotias Kylie Jenner

Tosi-show-tähti keskinäisten tuttavien kautta selvittääentisen poikaystävän jokaisesta vaiheesta ja huutaa, kun hän oppii rakastavan ja vapaan muusikon intohimoista. Kylie ei ole kiireellä heittää Taigan valokuvaa, toivoen kokoontuvansa hänen kanssaan.

Rapper Taiga

Rapper Taiga