Ensimmäinen kuva Irina Sheikistä tyttärensä kanssa

Irina Sheik, joka viime viikolla tuottitunne Cannesin elokuvajuhlilla odottamattoman ja näyttävän ulkonäön ansiosta, palasi äidin tehtäviin. Toisena päivänä paparazzi lopulta onnistui vangitsemaan Bradley Cooperin morsiamen vastasyntyneen tyttärensä kanssa.

Iloisuus äitiys

Irina Sheik, joka tuli ensin äidiksimaaliskuun lopussa, ei ole valmis vaihtamaan viestintää vastasyntynyt, nimeltään Ley de Seine, sosiaalisissa tapahtumissa tai työhön. Hieman hälventää Cannesissa, nuori äiti ryntäsi Los Angeles, jossa hänen poissa ollessaan pikkutytön huolehti isoäitini ja isä, jotka ovat nyt upotettu työtä musikaali "A Star Is Born" (se on hänen debyyttinsä ohjaajana).

Irina Sheik Cannesin elokuvajuhlilla vuonna 2017

Irina Sheik Cannesin elokuvajuhlilla vuonna 2017

Top-mallin Shake Cannesissa

Ravista Cannesissa

Kävelemässä äitini kanssa

Länsi-tabloidien toimittajat kahdellekuukautta (Lei de Seinen syntymästä lähtien) ei kyennyt kaappaamaan 31-vuotias Shake, joka periaatteessa ei altista yksityistä elämäänsä näyttelyyn tyttärensä kanssa. Toisena päivänä he olivat onnekkaita. Päällimmäinen malli rattaiden kanssa, jossa hänen prinsessansa nukkui, putosi heidän linssilleen Santa Monican puistossa.

Tyttöä ei ollut mahdollista ottaa huomioon, sillä Irina, joka voi turvallisesti antaa salaliitot, hoiti varovasti vaunun vaipalla.

Irina Sheik kävelyllä tyttärensä kanssa Santa Monican puistossa

Irina Sheik kävelyllä tyttärensä kanssa Santa Monican puistossa

Sheik tyttärensä kanssa Santa Monican puistossa

Sheik, yhdessä tyttärensä kanssa Santa Monican puistossa

katso myös
  • Bradley Cooper "räjäytti kohtauksen" Glastonburyssä
  • Kotitalo: Irina Sheik maatilamarkkinoilla
  • Irina Sheik ja Bradley Cooper puolueessa kunniaksi musiikin "The Star was Born"

Jätteet eivät olleet surunneet sitä ja alkoivatlaulaa dithyrambleteja hänen suosikkeihinsä, joka pukeutui nahkahousuihin, mukavat polvihousut, lämmin pikkutakki, piiloten hiuksensa hattun alla ja silmät pimeiden lasien alla. Kauneuden ystävät jälleen kerran totesivat, että hän yllättäen nopeasti onnistui saamaan itsensä muotoon synnytyksen jälkeen.