Irina Sheik ja Bradley Cooper kävellä vastasyntyneen tyttären kanssa

Huolimatta busyness, Bradley Cooper työskenteleeElokuvan "The Star was Born", joka on hänen johtajansa debyytti, vei aikaa kävelemään morsiamen Irina Sheikin ja pienen tyttären kanssa. Paparazit kykenivät kaapata Leia de Seinen ensimmäistä kertaa isänsä käsiin ...

Family Idyll

Viime viikonloppuna toimittajat onnistuivatKehyksiä, joista on tullut osuma Internet. He ovat esillä tabloid-suosikkeihin ja yleisöön, 31-vuotias Irina Sheik ja 42-vuotias Bradley Cooper, jotka 21. maaliskuuta olivat vanhempia. Kauniin parin lisäksi linsseihin päätyi heidän entinen kuukausi ja puoli vanha Léa de Sena.

Pukeutunut yksinkertaisiin ja miellyttäviin vaatteisiin, Shake ja Cooper kävivät rauhassa pitkin puiston polkuja Santa Monicassa, Los Angelesin kartanon lähellä, jossa tähtipaja asettui.

Irina Sheik ja Bradley Cooper heidän kävellen Santa Monica Parkissa

Irina Sheik ja Bradley Cooper heidän kävellen Santa Monica Parkissa

Bradley Cooper kävellä tyttären ja morsiamen kanssa

Bradley Cooper ja Irina Sheik tyttärensä kanssa

Bradley pitää Leiaa kädessään

Irina Sheik ja Bradley Cooper heidän tyttärensä kanssa

Hullu Isä

Bradley vei pienen prinsessansa käsiinsä jakun hän onnistui ruokkimaan häntä pullosta ja peittämään Lei de Seinen kasvot vaipan avulla uteliailta silmiltä. Irina seurasi heitä kuljettaen vaunua ja pitämällä nelivetoista lemmikkitä vankilassa.

Bradley Cooper hänen tyttärensä kanssa

Bradley Cooper hänen tyttärensä kanssa

Bradley Cooper ja Leia de Seine

Bradley Cooper hänen tyttärensä kanssa

Bradley Cooper vastasyntyneen tyttären kanssa

Lähteenä, lähellä Shake jaCooper, hänen tyttärensä syntymä teki suhteensa entistä vahvemmaksi. Irina ymmärryksellä viittaa siihen, että Bradleyn päivät ja yöt katoavat kuvassa "Star oli syntynyt", tietäen, kuinka tärkeää hänelle on.

Huolimatta siitä, että hoito Le Thiès-de-Seineoli täysin mallin hartioilla ja äidillään, se ei tarkoita sitä, että näyttelijä abstrakti siitä, mitä tapahtui. Vapaa minuutti, jota hän viettää tyttöjensa vieressä ja on jatkuvasti yhteydessä Irinaan.

katso myös
  • Bradley Cooper "räjäytti kohtauksen" Glastonburyssä
  • Kotitalo: Irina Sheik maatilamarkkinoilla
  • Irina Sheik ja Bradley Cooper puolueessa kunniaksi musiikin "The Star was Born"

Huomionarvoista on, että huhujen mukaan Shake ja Cooper ovat niin vanhempiensa mieltymyksiä, että he eivät aio viivyttää toisen lapsen syntymää.