Kylie Jenner ja Travis Scott tekivät samanlaisia ​​mini-tatuointeja

19-vuotias Kylie Jenner ja hänen uuden poikaystävänsä25-vuotias Travis Scott ei kommentoi heidän suhteitaan, mikä on yllättävää, kun otetaan huomioon klaani Kardashianin PR-edustajien rakkaus. Toisena päivänä, rakastajat ilman tarpeettomia sanoja vahvistivat tunteidensa voiman tekemällä paritettuja tatuointeja.

Ilmoituksena rakkaudesta

Kylie Jenner ja Travis Scott, jotka tapaavatvain muutaman kuukauden päättänyt omistautua toisiaan tatuoinnit. Doves teki identtiset piirustukset heidän kehoihinsa jakamalla tatuointeja verkossa.

Travis Scott ja Kylie Jenner viime viikolla

Travis Scott ja Kylie Jenner viime viikolla

Waltzed Travis Scott ja Kylie Jenner

Todellinen TV-tähti isännöi Snapchatissakuva oikeasta jalastaan, jonka nilkka ilmestyi hieman perhonen, ja muusikko julkaisi samanlaisen kuvan, sillä ainoa ero oli, että perhonen täyttyy vasemman jalan nilkkaan.

Tattoo Kylie Jenner

Tattoo Kylie Jenner

Travis Scott Tattoo

Travis Scott Tattoo

Tällainen piirtäminen tatuoinnit valittiin ei rennosti, ja se on tehty Scottin "Butterfly" suosittujen kokoonpanojen motiiveilla, räppäri luovuuden fanit ovat varmoja.

Toinen tatuointi kaveri kunniaksi

Tämä romanttinen tatuointi Jennerin kehoon, eiensimmäinen omistettu poikaystävälle. Kuten tiedetään, ennen Scottia, hän tapasi toisen tumman nahan rapper Taigan kahden vuoden ajan. Tytön nilkassa on hänen lempinimensä "t" ensimmäinen kirjain.

Nilkassa Jennerillä on kirjain "t"

Nilkassa Jennerillä on kirjain "t"

katso myös
  • Vozmutitelnitsy rauhallisuus Kendall ja Kayli Dzhenner julkaisi provosoiva linja T-paitoja!
  • Kuvia kartano Kayli Dzhenner ovat yleisessä tiedossa
  • Kylie ja Kendall Jenner juhli Isänpäivä Keytlin Dzhenner

Sisäpiirin mukaan Kylie ei tuonut tatuointia,ei tarkoita sitä, että hän unelmoi yhdistymisestä entisen poikaystävän kanssa. Kun julkkis tatuoija Rafael Valdés kertoi toimittajille, hänen asiakkaansa etsii mielenkiintoista kuvaa, joka nyt piilottaa kirjeen, joka ei merkitse mitään hänelle.

Taiga ja Kylie Jenner

Taiga ja Kylie Jenner