Irina Sheik ja Bradley Cooper puolueessa kunniaksi musiikin "The Star was Born"

Tytär syntymän jälkeen nuoret vanhemmat Irina Sheykja Bradley Cooper pysähtyi menemään hangoutiin. Jotta poikkeus sääntöihin olisi heille hyvä syy - loma, kun työ on tehty "Kuvan tähden syntymällä" ...

Suljettu juhla

Viime viikolla elokuvan "The Star was Born" -elokuvan miehistö kokoontui rentoutumaan kuukausien kovan työn jälkeen ja juhlimaan ampumisprosessin loppua.

Los Angelesissa juhliin vieraitapaparazzi vangiksi 42-vuotiaan Bredli Kupera, joka ei vain ollut elokuva, mutta myös debytoi ohjaajana ja hänen muusa, laulaja yksi tärkeimmistä tehtävistä, joille tämä elokuva oli debyytti elokuva, 31-vuotias Lady Gaga.

Bradley Cooper

Bradley Cooper

31-vuotias Lady Gaga

lady Gaga

lady Gaga

Jamie King on vieraiden joukossa

Jamie King on vieraiden joukossa

Kollegat tulivat tapahtumaan yhdessä, muttaBradley Cooperin ja Irina Sheikin parin fanit eivät pidä huolta. Viisi minuuttia myöhemmin, 31-vuotias supermalli, joka tuli ensin äidiltään kolme kuukautta sitten, liittyi homoyritykseen.

Oli ilmeistä, että huolimatta kaikista huhuista lapsen isän ja Lady Gagan mahdollisesta romantiikasta huolimatta hän on erittäin ystävällinen laulajaa kohtaan ja uskoo Cooperin uskollisuuteen.

Irina Sheik ja Bradley Cooper juhlissa

Irina Sheik ja Bradley Cooper juhlissa

"Koti" -kuva

Koska puolueen muoto ei vaatinutpukukoodi, sheikki, toisin kuin Lady Gaga, joka oli seksikäs musta sametti puku riimu pääntie ja leikkaus, ei pelleillä mekko ja jossa tulossa lomalle yksinkertaisella flirttaileva kukallinen mekko hiuksillaan.

Seisova vierekkäin, Bradley ja Irina keskustelivat ystäviensä kanssa helppoudesta, näyttäen rentoja ja onnellisilta.

Irina Sheik ja Bradley Cooper puolueessa

Irina Sheik ja Bradley Cooper

katso myös
  • Lady Gaga aikoo mennä naimisiin hänen edustajansa, Christian Karinon kanssa
  • Bradley Cooper "räjäytti kohtauksen" Glastonburyssä
  • Kotitalo: Irina Sheik maatilamarkkinoilla

Lisää, arvioida työtä tiimin kuva "Star syntyi" katsojat eivät voi pian, vuokra-teippi vapautetaan vuonna 2018.