Media ilmaisi kaksoset nimet Beyonce ja Dzhey Zi

Lapset Beyonce ja Jay Zi syntyivätMuutama viikko sitten. Tämä iloinen tapahtuma tapahtui 12. kesäkuuta. Vaikka vastikäämätyt vanhemmat ja heidän sukulaiset ovat hiljaa, eivätkä ole laulun Matthew Knowlesin isältä, julkisesti onnittelemattomia, eivät anna tietoa vastasyntyneistä, sisäpiiriläiset tekevät sen heille.

Minun kunniassani

Läntisen lehdistön edustajat selvittivät mitenHe kutsuvat pojalleen ja tyttärelleen Beyoncea ja Jay Ziä. Lähdekirjoitus tiiviistä tähtipiiristä kertoi, että laulaja ja muusikko eivät muuttuneet vaatimattomiksi kutsumalla kaksosia kunniaan.

Beyoncé ja Jay Zee

Beyoncé ja Jay Zee

Niinpä tyttö sai nimeksi Bey, joka on lyhenne Beyonceista, ja pojasta kutsutaan Sean, kuten Jay Zee, jonka todellinen nimi on Sean Carter. Näitä tietoja ei vielä ole virallisesti vahvistettu.

Yhteinen hyytelö

Beyoncea ja vastasyntynyttä ei ole vielä purettu kotiin. Aiemmin ilmoitti "pienen ongelman" olemassaolosta, koska kuoren lääkärit pelkäävät jättäen pariskunnan lapsia valvomatta.

Muutama päivä sitten kävi selväksi, että ennenaikaisesti syntyneillä lapsilla, ovat erityisiä inkubaattorissa UV-lamppujen vuoksi kohonnut bilirubiini veressä.

Vanhempi sisko

Toisin kuin Beyonce ja Jay Z, heidän tyttärensä BlueIvey ei ole ollenkaan kateellinen vanhemmille hänen nuoremmalle veljelleen ja sisarelleen, sisäpiiriläiset kertovat. Tytär, joka on hänen äitinsä vieressä sairaalassa, on täysin hurmioitunut roolistaan ​​vanhemmassa sisaressa ja ei voi odottaa, kunnes kaikki heistä palaavat kotiin ja huolehtivat muruista.

Beyoncé ja Blue Ivy

Beyoncé ja Blue Ivy

katso myös
  • Dzhey Zi kommentoi suhdetta Beyonce, "He eivät olleet rakennettu 100% totuus"
  • Tuotettu Dzhey Zi paljasti, että jokaisen kappaleen hänen albumi "04:44" hyväksyttiin Beyonce
  • Uusi albumi Dzhey Zi "04:44" järkyttynyt fanit ilmestyksiä henkilökohtaiseen elämään tähti

Sillä välin Jay Z oli paparazien linssiä, jättäen UCLA: n sairaalan Los Angelesissa, jossa hänen perheensä on nyt. Hauska räppäri ei voinut hillitä hänen iloittavan hymynsä.

Säilytetty Jay Zi lähtee sairaalasta

Säilytetty Jay Zi lähtee sairaalasta