Idylli David ja Victoria Beckham musiikkifestivaaleilla Glastonbury

Viime sunnuntai Englannissa päättyi yksinykyajan musiikin suurimmista festivaaleista, jotka vuodesta 1970 pidetään Glastonburyssä. Viiden päivän loma täällä vieraillut Dzhonni Depp, Bredli Kuper, Tilda Swinton, Brad Pitt, Kara Delevin Margot Robbie, ja verhon toiminnan vieraiden joukossa David ja Viktoriya Bekhem on nähty.

Viestintä puolelta ja yrittää pelastaa avioliitto

Koko kesäkuun läntinen media ei räikeä kertoaSe, että yksi Hollywoodin, 42-vuotiaan Davidin ja 43-vuotias Victoria Beckhamin, vahvimmista pariskunnista avioliitto on vain muodollista, ja sosiaalisten verkostojen koskettavien valokuvien julkaiseminen on tehty silmien kääntämiseksi. Väitettävästi jalkapalloilija muuttaa säännöllisesti vaimonsa söpöillä malleilla, ja muotisuunnittelija epätoivoisesti yrittää palata mieheensä, vaikka hän ei pidä huolta siitä, että hän tapasi muiden miesten kanssa.

Silti kaikki on kunnossa

Star-puolisot, jotka eivät yritä maksaahuomiota siihen, mitä lehdistö kertoo heistä, ei vielä kerran osoittanut heidän suhteensa lujuutta, tulevat Ed Sheeranin konserttiin Glastonburyn puitteissa.

Ed Sheeran lavalla Glastonburyssä

Ed Sheeran lavalla Glastonburyssä

David ja Victoria, jotka heinäkuussa juhlivat häämatkaa 18 vuotta, eivät huomannut, että heitä kuvataan, nauttivat Sheeranin ja toistensa suorituksista. Lovers, jotka kasvattivat neljä lasta, flirttailivat.

David ja Victoria Beckham Glastonburyn vieraat

David ja Victoria Beckham Glastonburyssä

David ja Victoria Beckham konsertissa

katso myös
  • Nykypäivän Syntymäpäivät Beckhams Harper Beckham
  • Miksi Beckhams suudella heidän lapsensa ... huulille?
  • David ja Viktoriya Bekhem vietetään 18. hääpäivä

Beckham, pukeutunut älykäs harmaa pusero polka-pisteissäSaint Laurent ja farkut, pitämällä käsissään puhelimen nimikirjaimillansa, ja sitten halasi miehensä kuiskaat korvassa, näyttää aika ja rento.

Aviopuoliso David ja Victoria Beckham

David ja Victoria Beckham Glastonburyssä