Audily Hepburnia verrataan Emily Ratakeskin kanssa

Nyt Emily Rathazhkovsky asuu Pariisissa,Päivittäin näytetään muotiviikolla. Siksi toimittajille ilmoitettiin välittömästi tähtien ulkonäön muutoksista, jotka nauttivat kauniin naisen huoneen parvekkeelta De Crillon -hotellissa upeassa pukeutumisessa ja bangissa.

Uusi kuva

26-vuotias Emily Rataskovski, joka on hyvinVarovaisesti viittaa kaikkiin kokeiluihin, jotka hänen ulkonäkseen ovat luonnollisesti täyttyneet luovuuden hengessä, joka nyt on Pariisin muotinäytöksissä, halusi muuttua. Malli ei maalannut pitkät ruskeat hiukset, rajoittaen itseään nyrjähdyksiin.

Keskiviikkona paparazzi vangitsi EmilynSultry photo session, joka tapahtui huoneen parvekkeella. Pitsi-mekko, jossa pitsiä koristeltu monimutkainen miehusta, korosti tarkkaa kuvaa. Ratykovskiin tyylikäs asuste yllätti fanit ...

Emily Ratjakovski on katkaissut bangin

Emily Ratjakovski on katkaissut bangin

26-vuotias Emily Rataskovski

Emily Ratjakovski teki bangin

Malli muuttui ja teki verkkoyhteisön käyttäjien mielestä hyvin samanlaisen kuin kuuluisan brittiläisen näyttelijä Oscar-palkitun Audrey Hepburnin.

Audrey Hepburn

Audrey Hepburn

Tapahtuma tai ei?

Ymmärtääkseen kampauksen tähden kiilto, käyttäjät ovat alkaneet epäillä, että konservatiivinen tässä asiassa, Emily päätti leikata hiukset, olettaen, että se on vain peruukki.

Emily Ratjakovski Vogue-puolueessa maanantaina Pariisissa

Emily Ratjakovski Vogue-puolueessa maanantaina Pariisissa

Eilen Jordan Barrett sijoitti Instagram-kuvaansa Pariisin baareissa.

Kuva: Instagram by Jordan Barrett

Kuva: Instagram by Jordan Barrett

katso myös
  • Emily Ратажковски on ilmestynyt glamour-lehden kansiin, kun hän kertoi seksuaalisuudesta
  • Emily Ratjakovski juhli syntymäpäivää keinona yhdessä poikaystävänsä kanssa
  • Emily Ratjakovski heilutti fanit muilla suorilla kuvilla

Australian mallin lisäksi kuvassatarttui ystäviinsä, muun muassa Emily ja Ratjakovski kanssa samat bangs. Tämä antaa perustan olettaa, että metamorfoosi mallin hiuksilla on todellinen.