Ette voi kuvitella, mitä voisi olla kauhea kala. Meet - vaarallisimpia vesieliöille hirviöitä, jotka elävät planeettamme.

On kala, joka on terävät hampaat, kuten teräpartateriä, ja ne voivat olla vähemmän vaarallista ihmisille kuin esimerkiksi tai Lion krokotiili. Nämä hirviö kalat elävät paitsi syvyydessä meressä ja makeanveden järviä ja jokia, ja jopa matalassa vedessä. Siksi tekemällä tuntematon vesistöön, etenkin jossain tropiikissa, älä menetä valppautta.

1. Kalat PACU

kala Paku1

kala Paku2

Tämä kala pääsee metrin mittaisiksi jaSe painaa noin 25 kg. Hampaita muistuttavat ihmisen muodossa, mutta jos kala pure, ei ole juurikaan et löydä sitä. Se elää hirviö Amazonin jokien, mutta annettuaan urheilun Tätä lajia on levinnyt Pohjois-Amerikassa ja Aasiassa tekoaltaat.

Vuonna 1994 se nauhoitettiin Uudessa Guineassa kahdessakuolemista kalastajia. Niiden on todettu täysin lakkauttamaan hampaita, kuoli verenhukasta. Se ei ollut heti tiedossa, mitä peto hyökkäsi miehet, mutta kuten kävi ilmi, teki PACU kalaa.

2. Electric Eel

sähköankerias

Tämä olento, kuten sekoitus käärmeet ja kalatSe löytyy Amazonin ja jokien Etelä-Amerikassa, ja ulkonäkö vaaraa tai saaliin iskee sen uhrien sähköiskun 600 volttia. Tällainen vastuusta riittäisi tappamaan ihmisen.

3. Atlantic nuijapää kala

Atlantic-johdossa kala

Ulkonäöltään se muistuttaa kalan nythirviö kauhea joukko pieniä ja teräviä hampaita. Paino voi olla 30 kg ja pituus otsikkona kalat voivat olla jopa 2 metriä. Hirviö asuu meressä ja naamioitu joukossa meri kiviä.

Kun hyökkää kala avasi glovastayavaltava suu ja puree hampaansa uhrin ruumis. Suulla pienen kalan mahtuu pallo, jonka hän niellyt helposti. Man paeta hyökkäyksiä meren peto on epätodennäköistä, vaarana on jopa niellään kokonaisina, kuin koko vatsassa, tämä kauhistuttava kala on lähes pituus hänen torso. On ollut tapauksia vatsat nämä kalat löydetty ihmisen jäänteitä.

4. Kalat Tiger

kala tigr1

kala tigr2

Kala tiikeri tai Goliath - hirviö jahurja peto asukkaiden keskuudessa makeanveden. Tämä kala voi saavuttaa paino 50 kg, ja valtava työ ei ole teräviä hampaita avulla uhri hajota. Verenhimoinen hirviö hyökkäykset ja syö eläimiä kiinni joen ja ei anna periksi hyökkäys henkilöä. Pohjimmiltaan kalat asuu Afrikkalainen vesillä, erityisesti Kongo-joen ja Tanganjikajärvi.

5. Monni Baqarah

kala Gunch1

kala Gunch2

Tämä monni kutsutaan myös kalaa Guncha, asuupääasiassa Kali joen, joka sijaitsee Intian ja Nepalin. Tämä on - kala-syöjä, se on suurin syyllinen katoamisesta ihmiset joen. Paino monni voi olla jopa 140 kg, ja se voi hyökätä vaikka väkijoukkoja.

Mutta ihmiset ovat syyllisiä siihen, että kalatriippuvaisiksi ihmislihaa, koska paikalliset pitkin antiikin tulli lähetetään hänen viimeiselle matkalle, kun kaikki Intian seremoniat tämä joki puoli-palanut ruumis.

6. Kala Pajari

kala payara1

kala payara2

Kala Pajari tai yksinkertaisesti payaraSe vaikuttaa rajat ihmisen mielikuvitus - on kala-vampyyri Draculan läsnä muodossa vesieliöille. Hirviö kasvaa polutorametrovoy pituuteen ja voi painaa noin 14 kg. Pituus hänen alemman kulmahampaat voi saavuttaa 16 cm. A käyttää sen hampaat Pajari, vain tietää sijainti uhrin sisäelimiä. Siksi huolimaton mies, kylpee Amazonin jokien, voi saada tappava purema tästä pelottava kalasta. Hän selvästi uppoamisen hampaita aivan keuhkoja, mikä kerrasta hän tappoi uhrin.

7. Kala-kivi

kala kamen1

kala kamen2

Synanceia tai kala kivi on yksimyrkylliset kalat maailmassa. Tämä suolaisen veden kala - mestari valepuvussa keskuudessa koralliriutat. Se on naamioitu kivi, hiekka prisypaya itse pohjasta, ja odottaa sen saalista. Syö tämä kala mies, tietenkään, ei voi, mutta tappaa - helposti.

Koska tämä kala on hyvin samanlainen kuin kivi ja elämääse on matalassa vedessä, henkilö voi tulla se, josta hän sai annoksen tappavaa myrkkyä. Pahinta, mitä vastalääke myrkyttää kaloja-kivi siellä, ja ihmiset kuolevat kauhea tuska kuin myrkky ei toiminut salamannopeasti, ja muutaman tunnin. Tämä kala on yhteinen vesillä Tyynenmeren ja Intian valtameren sekä matalissa vesissä Punaisen meren, joten kävijät on todellinen mahdollisuus tavata tämä hirviö, esimerkiksi suosittu loma Sharm El Sheikh tai Hurghada.

8. Snakehead kala

kala zmeegolov1

kala zmeegolov2

Tämä vaarallinen petokalojen ensimmäinen näki Venäjälläjokien Kaukoidän ja primorye alue sekä Koreassa ja Kiinassa. Mutta tänään Snakehead voi esiintyä muiden maiden vesillä. Hän ei ollut nirso ruokailutottumuksia ja syödä kaikki elävät asukkaat jokien sekä sammakkoeläimiä. Keskimäärin kala voi painaa 10 kiloa, mutta on olemassa ihmisiä, jotka oli 30 kg. Jos henkilö on purrut kuten kalaa, se voi aiheuttaa vakavia vammoja.

9. Kala- Vandelli

kala vandelliya1

kala vandelliya2

Tämä kala elää Amazonin vedet ja hirvittäviämies hänen koko, niin paradoksaaliselta kuin se kuulostaakin. Vandelli syötetään liha, ja voi tunkeutua elimistöön virtsaputken kautta tai peräaukon ja syödä lihan sisällä uhrin tuo kipua ja kärsimystä kokonsa (jopa 2,5 cm ja paksuudeltaan 3 mm). Tämä kala on uima veren haju ja virtsan, koska se on - sen hankintalähteitä. Mutta onneksi tällaiset tapaukset ovat hyvin harvinaisia.

10. Piranha

Piranya1

Piranya2

Pienet ja kauhea piraija on senArsenal puolisuunnikkaan terävät hampaat, jotka mahdollistavat muutaman sekunnin repäistä paloja lihaa. Hampaita kaivaa lihaa niin helposti kuin veitsi leikkaa lämmin öljy. Nämä kalat olla enintään 30 cm: n pituinen, mutta uidessaan ja hyökkäys pakkauksissa, ja hyvin lyhyessä ajassa, kuten naudan ruhoja vain luita säilyvät. Jos parven nälkäinen ja verenhimoisia kala hyökkää henkilö, todennäköisesti hän ei jäänyt.

11. Kala-hedgehog-

kala ezh1

kala cm2

Tämä kala on kuuluisa siitä, että hyvinmyrkyllinen hänen iho, suolisto ja munasarjat sisältävät valtavan määrän tetrodotoksiinia. Tämä aine on kehoon uhrin, se hyökkää aivoihin aiheuttaen halvaantumiseen ja sitten kuolemaan. Siksi tämä kala ei kannata syödä. Kuitenkin Japanissa, sitä pidetään herkku ruokalaji valmistettu pallokala, joka on eräänlainen kala-urchin. Mutta valmistelee ammattilaisia, joilla on vuosien tutkittu kunnolla raivata fuuga, myrkkyä myrkytetty lihaa. Mutta ei ole kokemusta, lautasella kalaa voidaan arkistoi henkilön kuoleman.

12. sawfish

piloryly skat1

piloryly skat2

Valtava sawfish vaarallista hänen pitkänenä, jonka sivut on terävä partaveitsi prosesseja. Aivan kuten että hyökkäys ihmisen seitsemän ramppi ei ole, mutta se on kohonnut tunne alueellisen puolustuksen ja erittäin huono näkö, joten jos henkilö olisi väärässä paikassa väärään aikaan, rampin kaikella ehkä anna hänen näki sisäänkäynti ja kääntää uhri jauhettu . Vaarana on se, että tämä joki hirviö täysin naamioitu ja huomautus joskus se voi olla liian myöhäistä. Kuitenkin tällainen seisoo uhkaa sukupuuttoon myrkytys luonteen ihmisen toiminnasta.

13. Kala Guacu

kala guasa1

kala guasa2

Verrattuna kaikkien muiden kalojen Guacuedustajat - pieni kala. Guacu suotta kutsuttu "Atlantin Giant guper", koska sen mitat ovat pelätty. Tämä kala painaa noin 450 kg, ja sen leuat voi olla jopa 5 m pitkä. Sellaisessa tapauksessa myös suuri valkoinen hai tai jättiläinen monni, voi kerralla kokonaan ihmisen niellä.