Kiina on pitkään ollut kuuluisa epätavallisista perinteistään, varsinkin jos se koskee häämatkaa.

Moottorikatto autoja kuvaavat Kiinan lohikäärme

Kiinalaiset pelkäävät lohikäärmeitä. He pitävät viisaita myyttisiä eläimiä. Lähi-kuningaskunnassa heitä kutsutaan Luniksi ja palvellen muinaisista ajoista. Kiinan legenda mukaan paikalliset lohikäärmeet olivat eurooppalaisten asukkaiden esi-isiä. Jälkimmäiset erosivat selvästi luonnostaan ​​- ne olivat verenhimoisia ja pahoja. Ja Kiinan filosofia opettaa, että lohikäärme on Yangin energian symboli. Lisäksi tämän kulttuurin myyttisiä eläimiä kuvataan aina pitkällä, käärmeen kaltaisella rungolla.

Koripallon päällä näet pienen, mutta silti erilainen kuin muualla oleva auto - se on punainen. Todennäköisesti hänellä on pää rooli, joka ohjaa loput.

On selvää, liike Hääautojen muodossa lohikäärme symboloi järkevää ja viisasta avioliitto. Se osoittaa myös, että uusi perhe kunnioittaa perinteitä ja kunnioittaa niitä.

Kiinan häät perinteitä1

Kiinan häät perinteitä2

Kiinan häät perinteitä3

Kiinalainen häätperinne4

Kiinan häät perinte5

Mutta se ei ole kaikki. Kiinalaiset noudattavat tiukasti heidän perinteitään. Keräsimme niistä hämmästyttävän.

Suunniteltu itku

Kyllä, se on oikein. Muinaisen kiinalaisen tapaan mukaan kuukausi ennen häämää morsian pitäisi tarkoituksellisesti itkeä tunnin ajan joka päivä. Viikkoa myöhemmin, itkevä äiti liittyy hänen kanssaan, viikko sitten - isoäiti, sitten - morsian sisaret, kaikki tämä tapahtuu eri avaimilla. Tarkoitus noudattaa tätä tapaa on ilmaista äärimmäisen iloa tulevasta avioliitosta. Hääpäivällä morsiamen laulun itkeminen on laulettava ja toiset arvioivat kuinka hyvin hän onnistui tekemään sen.

5 uskomatonta häät perinteitä Kiinassa

Ammunta Morsian

Mukautettu ei ole niin kauheaa kuin kuulostaa. Sulhanen pitäisi vapauttaa kolme nuolta (ilman vinkkejä, tietenkin!) Morsian. Kun tämä on tehty, sulhanen ottaa nuolet ja katkaisee heidät puoliksi merkiksi ikuisesta rakkaudesta toisilleen.

5 outo häät perinteet Kiinassa

Punainen häät

Kiinan kulttuurissa punainen on rakkauden väri,onnea ja rohkeutta. Kiinalaiset uskovat, että päivä häät väri on hyvin tärkeää. Joten morsiamen kasvot täysin peitetty punaisella huntu, hän liikkuu punaisella häät auto. Mukana morsian häät seremonia, äiti koko ajan tilalla päänsä yläpuolelle punainen sateenvarjo, joka symboloi hedelmällisyyttä.

5 outoa häät perinteitä Kiinassa 2

Hääkakun leikkaaminen

Kiinassa, kuten meillä on, on tavallista lopettaa häätseremonia leikkaamalla hääkakun ja catering vieraita. Ja kakkuja sekä teemme kauniita ja monikerroksisia. Mutta täällä heidät leikataan alhaalta ylös - ja hyvästä syystä, koska se symboloi anna periksi perheen menestykseen ja hyvinvointiin.

5 outoa häätperinteitä Kiinassa 3