naisiin kohdistuvaa syrjintää

Syrjintä voidaan määritellä perusteettomana erona henkilön oikeuksille ja velvollisuuksille, jotka perustuvat tiettyyn attribuuttiin. Naisten syrjintä merkkinä sukupuolesta merkitsee.

Näin tapahtui historiallisesti, että miehet -elämän omistajat, ja naisilla ei ole niin paljon vapauksia ja mahdollisuuksia. Viime aikoina he ovat taistelleet kovasti tasa-arvosta, mutta heillä on edelleen tiettyjä vaikeuksia. Oikeuksien taistelijat syrjivät naisiin kohdistuvaa syrjintää, kuten sosiaalisia, kotitalouksia ja työvoimaa.

Sosiaalinen syrjintä naisille

Syrjintä sukupuolen perusteella kutsutaanseksismi. Useimmiten se ymmärretään perusteettomana asiana naisten yhteiskunnassa, koska feministit keksivät käsitteen kuvaamaan patriarkaalista yhteiskuntaa, jossa miehillä on valta naisia ​​kohtaan.

Yleensä tämä johtuu luonnollisista ominaisuuksista,kuten miesten vahvempi ja älykkäämpi tutkimus, mutta viimeaikaiset sukupuolen tutkimukset kumoavat monia eroja esimerkiksi aivojen toiminnassa ja synnynnäisissä käyttäytymisissä, kuin feministit nauttivat oikeuksistaan.

Uskotaan naisiin kohdistuvan syrjinnän ongelmatjohtavat sosiaalisen aseman vähenemiseen, ovat väkivaltaisia ​​henkilöitä vastaan ​​ja jopa vaarantavat turvallisuuden. Mutta onko mahdollista unohtaa, että naisten syrjintä maailmassa jaetaan epätasaisesti? Yhteiskunnassamme ne oikeudet ja vapaudet, joita naiset eivät voi puolustaa, koska he ovat luonnollisesti heikompia, auttavat puolustamaan valtiota. Heitä ei lähetetä armeijalle, heille maksetaan äitiysloma, lainsäädäntöjärjestelmä suojelee voimankäytöstä.

Kyllä, näissä on merkittäviä erojatehtävät, joita eri sukupuolten edustajat suorittavat jokapäiväisessä elämässä, mutta tämä johtuu erityispiirteistä, jotka ovat juurtuneet lapsuudesta lähtien. Tytöt tuodaan tulisijaan, ja heitä opetetaan tekemään kotityötä. Miehet, ennen kaikkea, hyökkääjät, eivät useinkaan yksinkertaisesti pysty poistamaan ja pestä välineitä. Jos kuitenkin näyttää siltä, ​​että perheesi elämässä sinulla on vain vähän oikeuksia, mutta liian paljon vastuuta, mikään ei estä sinua jakamasta niitä puolison ja lasten kanssa, mutta sinun on tehtävä sitä.

Kansamme mielestä syrjintä voi ilmetä eri, itäisen tyyppisessä yhteiskunnassa. Emme kuitenkaan saa unohtaa täysin erilaisia ​​perinteitä ja mentaliteettia, joista me voimme vain laatia

sukupuoleen perustuva syrjintä

epämääräinen ajatus. Ei tiedetä, ovatko nämä naiset katsovat kärsineensä, ja tarvittaessa puolustaa niitä oikein.</ P>

Naisiin kohdistuva syrjintä työmarkkinoilla

Ei ole mikään salaisuus, joka ammattimaisestinaiset ovat paljon vaikeampia toteuttaa itsensä kuin miehet. Jos ei oteta huomioon niitä erikoisuuksia, jotka naiset eivät kestä fyysisesti, niin naisten syrjintä työpaikoilla voivat alentaa palkkoja, luoden "lasikatto" (este urakehitys) ja pääsyn rajoittamista tiettyihin hyvin palkattu ammatti aloilla.