Ruotsalainen perhe

Spicy ylittää ilmauksen "ruotsiksiperhe "täytettiin vain tusina vuotta. Kolmen avioliiton myötä viime vuosisadan 60-luvun asteittaiset ruotsalaiset nuoret päättivät osoittaa defiantit maailmalle, että perinteiset suhteet kuten kaikki konservatiivisetkin ovat moraalisesti vanhentuneita.

Muoti "rakkauden kolmioille" kestivain kymmenen vuotta, nykyaikainen ruotsalainen perhe näyttää melko perinteiseltä, eikä se pyrkisi ylläpitämään kuvaa, joka otettiin käyttöön hippimaisella tavalla. Virallinen ruotsalainen avioliitto voi vain ylpeillä samaa sukupuolta olevien puolisoiden kanssa.

Hieman historiaa

Samaan aikaan ensimmäinen julkinen "Cupid de Trois"Se ei ollut Ruotsissa ollenkaan, vaan konservatiivisessa Espanjassa, jossa kuningas Carl, kuningatar Maria-Louise ja hänen rakas pääministeri Don Manuel asuivat rauhassa yhden palatsin katon alla monien vuosien ajan. Innokas metsästäjä Karl sulkenut silmiään kirkon pitkäaikaiseen kiinnostukseen ja kuningattaren rakastajan lukuisiin seikkailuihin.

Oli tunnettu ruotsalainen perhe ja Venäjällä -puhuja pari Brik ja Mayakovsky herättivät koko Moskovan ajallaan. Ehkäpä tämä on melkein ainoa tapa, jolla maamme yleiset suhteet tunnustetaan julkisesti, useimmissa tapauksissa ruotsalaiset perheet eivät ole kiirehtimättä julkistamaan asemaaan. Ja vaikka ne todellakin ovat olemassa, niistä on hyvin vähän.

Mikä on ruotsalainen perhe?

Käsite Ruotsin perhe - on itse asiassa perheen 3ihmisiä. Useimmiten - se on rakkauskolmio, mutta toisinaan muitakin geometrisia lukuja ja yksi kuuluisimmista esimerkeistä - oli taas Ruotsissa, jossa suosittu ABBA-ryhmä ei ollut vain tunnettu vahvasta ystävyydestään vaan myös kumppaneiden muutoksesta.

Ei ole väliä kuka on päällekkäinen: aviomies tai vaimo. On tärkeää ymmärtää, että kolmen jäsenen perhe ei ole vain tavallinen perhe, jolla on penkki, jokaisella ruotsalaisen perheenjäsenellä on yhtäläiset oikeudet.

Miten ruotsalaiset perheet ovat?

Tietenkään ruotsalainen perhe ei ole Venäjällävirallinen perhe. Usein se alkaa kolmoksella, joka muuttuu lopulta perheeksi. Vakiintuneen perheen ystävät tai ystävät, jotka alkavat "tulemasta sukupuoleen", jättävät huoneistossa hammasharjan, passin ja itse. Mutta kolmikko-seksi on ruotsalaisen perheen valinnainen ominaisuus.

Joskus 3 hengen perhe muodostuu"Asunto-ongelma". Esimerkiksi, jos nuori mies johtaa sydänystävää taloon, joka säästää ja ottaa kuvia ystävänsä kanssa, niin naapurin mahdollisuudet lähteä tai liittyä perheeseen ovat melko korkeat.

Ruotsin perhe: puolesta ja vastaan

Ruotsalainen perhe aiheuttaa sekaannusta monien - kutenvoit elää yhdessä, ja jakaa yhden ihmisen rakkauden kahteen, vapaa kateellisuudesta? Tietenkin, jos pari onnistui pääsemään eroon omistajuudesta, Ruotsin perheellä on sen edut:

  • esimerkiksi kaksi vaimoa selviytymään helpommin talouden hallinnasta, on vähemmän todennäköistä "riidellä majasta." Kyllä, ja kahden hengen pää vain kerran harvoin;
  • kaksi talon miestä on vähintään kaksi kertaa todennäköisempää kuin työnohjain, vasarakynsi ja täytetty avioliitto;
  • kuin hyvä kolmikko, joka joskus tapahtuuRuotsalaiset perheet - niin ainakin ainakin kumppanien emansipaatio. Joten - hänen ruumiinsa parhaiten tuntematon. Valo kateellisuus täällä, ei muutenkaan sattunut: kolmas puoli pyrkii olemaan ylhäällä.

    Ruotsalainen perhe puolesta ja vastaan

Ruotsalaisten perheiden haitat ovat myös varsin ilmeiset:

  • väärinkäsitys ja kansalaisten epäluottamus;
  • vähintään yhden kumppanin epävirallinen asema;
  • harvinaiset ruotsalaiset perheet selviävät merkittävästimerkkipäivät. Ja ainoat lapset voisivat ylpeillä paitsi, että se oli sama Maria-Louise. Jos triple-rakkauden lapsi tulee lapsi, tulee isyysarvon (DNA-analyysin) edellyttämät ongelmat sekä tällaisen rakkauden sikiön sosiaalinen suojelu.