yksinhuoltajaperhe

Perhe on yksi kunkin päätavoitteistamies, koska hänen kanssaan hän viettää suurimman osan elämästään. Kuinka moni ei olisi ystäväsi, kukaan niistä ei korvaa lämpöä ja hiljaisuutta, jota sukulaiset antavat.

Mikä on epätäydellinen perhe?

Nykyään on valitettavasti vaikeaa yllättää ketääntämä ilmiö. Epätäydellisen perheen määritelmä tarkoittaa sitä, että yksi vanhemmista kasvattaa lapsen. Tämä tapahtuu useista syistä: lapsi syntyy avioliitosta, vanhempien erottelua, avioeroa tai jopa vanhempien kuolemaa. Tietenkin tällainen vaihtoehto ei ole lapsen kannalta ihanteellinen, mutta toisinaan se on ilon, vapauden, onnellisuuden lähde, jota ei voitu saavuttaa tavallisella perhekaavalla. Tarkastellaan tarkemmin, millaista perheen katsotaan olevan puutteellinen.

Yksinhuoltajaperheiden tyypit: äiti ja isä. Useimmiten äidin epätäydellinen perhe on laajalti levinnyt. Nainen, joka hoitaa, synnyttää ja ruokkii, näyttää elävän lapsen kanssa. Lisäksi hyväksytään, että lastenhoito on naisten hartioilla. Ja isä pystyy olemaan kouluttaja. Mutta samaan aikaan asiantuntijat uskovat, että isä reagoi lapsen itkevään ja hymyileviin naisiin. Epätäydellinen isän perhe on nyt harvinaisempi eri olosuhteiden vuoksi. Isät ottavat vastuun lapsen kasvatuksesta varhaislapsuudestaan, joten heidän poissaolonsa tuli huomattavasti näkyvämmäksi. Mutta useammin he ovat yhä leipätyöntekijöitä ja palkansaajia eikä opettajia.

Vanhemmuus epätäydellisessä perheessä

Kun tällaisessa perheessä on useita lapsiakompensoi hieman epätäydellisyyttä. Vanhempi lapsi voi olla esimerkki nuoremmasta, jos aikuiset käyttäytyvät oikein. Tiedetään, että yksinhuoltajaperheissä lapset kilpailevat paljon vähemmän ja ovat emotionaalisesti kiinnittyneinä toisiinsa. Vanhemmat, jotka kasvattavat lapsia yksinhuoltajaperheissä, haluavat antaa neuvoja:

  1. Keskustele lapsen kanssa ja kuuntele häntä. Pysy hänen kanssaan aina yhteyttä. Hänelle on tärkeää kuulla, kun hän puhuu lastentarhasta tai koulusta.
  2. Kunnioita menneisyyden muistia kunnioittavasti.
  3. Auta häntä käyttäytymistaitoihin, jotka sopivat hänen sukupuolensa.
  4. Älä siirrä poissaolevien vanhempien toimintoja lasten hartioille.
  5. Yritä uusiutua ja palata elämään koko perheessä.

Yksinhuoltajaperheiden ominaisuudet

Areenisissa perheissä tappamisesta huolimattaläheiset, jäljellä olevat perheenjäsenet osoittavat yhteenkuuluvuutta ja ylläpitävät perhesiteitä kaikkien sukulaisten kanssa kuolleen linjan rinnalla. Tällaiset suhteet jatkuvat ja toisen avioliiton käyttöönotto, tk. tätä pidetään normina.

Erotetuissa perheissä lapsi saa psykologisen trauman, pelon tunteen, häpeän. Siksi sitä pidetään normaalina, kun lapsi toivoo elpymistä, toisaalta isän ja äidin suhdetta.

Kun isä on muodostunut nuori keskeneräinen perhesynnytystä vastaan ​​ja nainen päättää nostaa lapsen yksin. Sitten on uhka, että yksinhuoltajaäiti sitten häiritsee lapsen oma perhe eikä halua häntä jakaa kenenkään kanssa.

Nykyään melko usein nuorten pariskunnat tuntee eroon, eivätkä ajattele miten lapsi kasvaa ja miten

puutteelliset perheet

puutteellisesta perheestä vaikuttaa hänen psyykkiseen tilaansa.</ P>

Epätäydellisten psykologisten piirteiden tutkimuksetperhe osoittavat, että lapset tällaisessa perheessä ovat alttiita häiriöt hermoston, heillä on alennettu koulumenestykseen, on huono itsetunto.

Siksi ennen päätösten tekemistäperheen kokoonpanosta, älä huolestu tunteistasi, vaan siitä, miten tämä vaikuttaa lapseen. Vain lapsen tunteiden kärsivällisyys ja ymmärrys voivat luoda todellisen perheen ja samalla onnellisen lapsuuden.