Vaatteiden kankaatyypit

Ostamalla valmiin tuotteen tai räätälöidyn materiaalin,aina kiinnitämme huomiota kangaslaadun laatuun, koska se riippuu toimintakaudesta. On välttämätöntä ymmärtää, minkä tyyppisiä vaatekappaleita ainakin kuluttajatasolla, niin että valintasi on aina onnistunut ja asiat palvelevat sinua kauan.

Tyypit vaatekangasta

Kuidut määrittävät kudoksen koostumuksen, ja ne jakautuvat kahteen tyyppiin: luonnollinen ja kemiallinen. Luonnolliset osakkeet puolestaan ​​jaetaan seuraavasti:

  • Kasviperäiset tuotteet (pellava, puuvilla, juutti ja hamppu);
  • eläinperäiset tuotteet (silkki ja villa);
  • mineraalinen alkuperä (asbesti, awn).

Kemialliset kuidut on jaettu:

  • keinotekoinen alkuperä (viskoosi, lurex, asetaatti, modaali);
  • Synteettinen alkuperää (kapron, nylon, perlon, bologna, spandex, nitroni, polyeteeni, polypropeeni).

Kankaiden luetteloa, joka perustuu kemiallisiin kuituihin, voidaan jatkaa, koska nykyaikainen teollisuus ei pysy paikallaan. Pidimme myös tärkeimpien vaatekankaiden tyyppejä.

Luonnonkudosten etuja ei ole lueteltuSe on välttämätöntä, mutta ovatko ne kemialliset kemialliset aineet huonoja, kuten jotkut ajattelevat? Esimerkiksi urheilukoulutukseen tarvitaan puku, joka antaa iholle mahdollisuuden hengittää ja ei pidä liikkumista. Samanlaisia ​​ominaisuuksia on runsaasti "synteettisiä". Siksi polyesteri- ja synteettikuidut ovat nykyisin urheiluvaatteiden kankaiden valmistuksessa tärkeimmät tekijät. Noudattamalla vaatekaappisi, jokainen meistä yrittää miettiä tarkkaan, miten nämä tai muut värit yhdistyvät keskenään.

Vaatteiden kankaatyypit 1

Ei ole yhtä tärkeää kudosten yhdistelmävaatteita! Texture - se on mitä kannattaa kiinnittää huomiota. Ja vaikka muotisuunnittelijat tarjoavat usein erittäin epäkeskisiä yhdistelmiä, menestyvät ovat edelleen pehmeitä, kiiltäviä - mattoja, yksinkertaisia ​​- kalliita.</ P>

Jokaisen vuoden ompelun materiaali muuttuuenemmän ja enemmän. Modernit vaatetuskankaat ovat entistä älykkäämpiä: rakastetut joustavat tuotteet ovat lycra, kevyt ja lämmin "keinotekoinen villa" - tämä on akryyli, "peloton" kengät ja vaatteet - kalvoaineisto. Oli mahdollisuus luoda omia yksilöllisiä kuvia. Monet valmistajat ja tuotemerkit tarjoavat laajan valikoiman yksinoikeusvaatekankoja.