1900-luvun tyyli kuvakkeet

Naiset, ei aina moitteetonta ulkonäköä, muttajoilla on täysin mahdoton maku, tulevat legendaan viime vuosisadan muotin historiassa - nämä ovat 20-, 40- ja 60-lukujen tyylisiä kuvakkeita, vuosikymmeniä, jotka surullisten ja vaikeiden tapahtumiensa avulla ravistelivat koko maailmaa. Nämä naiset voisivat, niin vaikeissa maallinen olosuhteissa, sodissa, vallankumouksissa, perestroikassa, esittää maailmalle ainakin toivon ja kauneuden. Joten, me annamme huomiomme naiset, joille myönnettiin 1900-luvun tyylien ikonien nimi.

Tyylikkäämpi

Kulma-urosluokka ja naisellinen jaherkkä kasvonpiirteet niin luontevasti ja kauniisti yhdistyvät kaunis olento nimeltään Greta Garbo. Näyttelijä mieluummin minimalismia, hänen puvunsa olivat aina erittäin tiukat. Vallitseva väri on musta, mutta se vain näytti ja keskittyi Gretan jumalalliseen kasvoihin. Selkeys piirteitä, hienosäätö linjat, kylmä ivallisesti huulet kirkas huulipuna, ja kieltämättä kaunis ja voimakas ilme varjolla irtoripsiä ja paksu varjot ilmaisi syvän surun ja palapeli.

Nainen, joka kääntyi muotia ylösalaisin,tuli keisarinna haute couture, ensimmäistä kertaa varjolla nainen housupuku ja luoda legendaarinen Pikkumusta, suuri Koko Shanel on myös kaikkien tunnustettujen muoti-ikoni ja tyylin.

Ja kuinka ei muistamaan maanalaisen, puhtaan,raja enkelimäinen, neitsyt ja tahraton. Tyyli-ikoni 50s tyttö valtava silmät luottavainen, lahjakas ja kaunis Odri Hepbern. Hänen tyylinsä on melko suvuton, ilmaistaan ​​sanoilla "helposti ja mukavasti." Mutta kuinka usein palaamme muotivirtaukset, joka antoi maailmalle tyyli-ikoni Odri Hepbern vertaansa vailla. Lyhyt otsatukka, säärystimet, kellohame, löysät housut on korkea vyötärö, musta mekko ohut hihnat, lasit "Dragonfly" ja laaja tuuheat kulmakarvat - että tämä kuva on valloittanut miljoonia.

1900-luvun tyylisymbolit 1

20-luvun tyyli kuvakkeet 2

Tyyli kuvakkeet 20-luvulla 3

1900-luvun tyyli kuvakkeet 4

1900-luvun tyyli kuvakkeet 5

20 vuosisadan tyyli kuvakkeet 6

tyyli kuvakkeet 19-luvulla 7

tyyli kuvakkeet 20-luvulla 8

tyyli kuvakkeet 19-luvulla 9