lämmin ja viileitä värejä

Asianmukainen valikoima värejä - pantinvaatteita tai kosmetiikkaa aina koristella sinulle. "Strangers" väri voi lisätä ikä antaa iholle epäterveellistä ulkonäköä, ruma sävy hiukset ja silmät. Vaikka "sinun" paletti antaa hyödyllisiä ihon väriä ja korostavat luonnollinen pigmentti huulten. Opetella valita värin itse, sinun täytyy ymmärtää, miten ne eroavat toisistaan.

Kaikki sävyt, jotka ympäröivät meitä ovatjohdettu kolmea pääväriä punainen, sininen ja keltainen. Sekoittamalla ne antaa meille toisen asteen värejä - oranssi, vihreä ja violetti. Ja jo niiden avulla voit saada minkä tahansa värin spektrin.

Miten tunnistaa kylmät ja lämpimät värit?

Alkeellisin luokitus tarjouksenKaikkia pidetään lämpimät värit keltainen-oranssi-punainen osa väriympyrän, kylmä - sini-vihreä ja violetti. Tämä ei ole täysin totta, koska nämä puhtaat värit kokoontuu pääsääntöisesti vain kuvina. Käytännössä kaikki on erilaista: muotisuunnittelijoiden, esimerkiksi tapana käyttää mielenkiintoinen, monimutkainen, mixed variantteja. Erotus kylmiä ja lämpimiä sävyjä värit, jotka kukin niistä pohjavire: viileä sininen tai lämmin oranssi.

On tärkeää ymmärtää ja muistaa, että lämpimämpiä tai kylmempiä voi olla mikä tahansa väri - sininen, violetti tai punainen, ja valita, kulloinkin erikseen sävy.

Mikä on - lämpimät värit?

 1. Keltainen: sinappi, tyrni, väri, curry, sahrami, keltainen, rikkiä keltainen, auringonkukka, hunajaa ja munankeltuainen väri.
 2. Punainen: tiilenpunainen, koralli, kupari-punainen, tulinen-punainen, tomaatti, unikko punainen, kirkkaanpunainen, granaatti ja vastaavat.
 3. Vihreänä: oliivi, khaki, päärynä, kalkki, Myrtle, väri, vihreät herneet, vihreä metsä ja muut.
 4. Sininen: taivaansininen, Bensiini, Moray, ruiskukka, turkoosi, suojaava, sininen, turkoosi, ja niin edelleen.

Mikä on - viileitä värejä?

 • Keltainen: sitruunan keltainen chartreuse, olkea tai fawn ja niin edelleen.
 • Punainen: Crimson, viini, violetti, viininpunainen, kirsikka, Crimson, rubiini, alitsariinia, ja toiset.
 • Vihreänä: Emerald, malakiitti, mänty vihreä, savunharmaa-vihreä, pullo ja muut.
 • Sininen: safiiri, koboltti, indigo, kirkkaan sininen, ultramariini, jäinen sininen.
 • </ Ol> Tsvetotip ulkonäkö ja väri

  Määrittää, kuinka lämmintä tai kylmää värit vaatteita sopii sinulle, sinun täytyy ymmärtää, mitkä 4 tsvetotip mieltä olet:

  kevät. Lämmin tsvetotip. Ihmisillä tällainen kevyt, läpinäkyvä, pronssi-kulta tai norsunluun nahka. Silmät ovat yleensä sinisiä, vihreitä tai pähkinäpensas. Hiukset voivat vaihdella vaaleasta brownhaired: se voi olla olki, hunajaa ja kuparia tai punaruskea kiharat.

  syksy. Toinen lämmin tsvetotip. Nahka - läpinäkyvästä valkoisesta kullanvärin. Silmät voi olla vaaleansininen ja kaikki kullanruskea väri (keltainen, ruskea, punainen, jne.). Hiukset "Syksy" myös lämpimiä sävyjä: kupari, kulta, punainen ja punaruskea ja vastaavat.

  lämmin ja kylmä tsveta1

  talvi. Tämä kylmä on erilainen moitteeton tsvetotipposliini iho, joka lähes aina on sinertävä pohjavire. Eye - kaikki sävyt jäinen sininen, harmaa tai hazel (on kuitenkin ja vihreä). Hiukset aina vastakkaisia ​​pimeässä (paksusta ruskeasta sinimusta).

  kesä. Edustajia tämän tsvetotipa ovat maito,kalpea tai oliivi iho, mutta aina kylmä keskisävyjen. Eyes "viileä": harmaa, siniharmaa, vaaleanvihreä. Hiukset voi olla vaaleanruskea, kuten ashen värisävy. Mutta vaikka "kesä" tumma kiharat, The "ryzhinki" ne ovat edelleen olemassa - sekä "talvet", ne ovat aina seurata hopeanharmaa pohja.