Style eco

Ekologinen tyyli - ihmisen halu ollaLähempänä luontoa, huolehdi terveydestänne ja ympäristön tilasta. Eco-tyyli on myös ympäristöystävällisen ruoan käyttö, kasvissyöjä, muualla sivistystä, ekomatkailua ja paljon muuta. Ekotyypissä kehitetään huonekaluja ja tarvikkeita. Luonnonmateriaaleista valmistetut vaatteet ovat yksi terveellisen elämäntavan elementteistä ekologisessa tyylissä.

Eko-tyyli maailman merkkien vaatteissa

Elohopea suunnittelija vaatteet ilmestyi vuonna 2002vuosi. Eko-muotin perustaja, joka esitteli ensin ekotyyppisiä vaatteita, on suunnittelija Linda Laudermilk. Graafisesti tämä suuntaus tuettiin niiden kokoelmissa sellaisten maailman kuuluvien suunnittelijoiden kuten Giorgio Armani, Stella McCartney, Victoria Beckham. Älä jätä sivuun ja olemaan suurimmat massatuotevalmistajien, kuten H & M, Lacoste, Levi's, Gap ja muiden valmistajat. Nämä merkit käyttävät luonnollisia materiaaleja ja väriaineita joillekin vaatteiden viivoille sekä kierrätetyille kankaille. Ekologisen elämäntavan propaganda on menestyksekkäästi mukana näyttelytarjouksia ja muotitiedostoja. Muotin viikkojen aikana on esityksiä ekologisista kokoelmista.

Eco Fashion

Ympäristöystävällisten vaatteiden pääpiirteet:

  • luonnonmateriaalien käyttö: pellava, silkki, puuvilla, villa, bambu, hamppu;
  • Luonnolliset väriaineet, vastaavasti luonnolliset sävyt: valkoinen, vihreä, harmaa, sininen, ruskea;
  • Leikkaa vaatteita vapaaksi, ennen kaikkea - mukavuus;
  • vaatteiden koristelu - kukka- ja etnografiset mallit, kirjonta;
  • Luonnonmateriaalien lisävarusteet: puu, kivi, villa, laukut luonnon kankaista tai neulosta;
  • Jalkineet - luonnon tekstiilit tai pajut (sandaalit, tossut, sandaalit).

Näyttelytarjonnan tähtien joukossa eko-muoti on viime aikoina yhä suosittu: filippiiniläisen muotisuunnittelija Oliver Tolentinon leningit näkyvät usein punaisella matolla.

Oka Masaco, kuuluisa japanilainen ekologinen suunnittelija,luo hienoja ilta-asutuksia klimatisesti neutraaleista polyaktidna-kudoksista käyttäen vanhoja vihannesvärjäysmenetelmiä. Polyaktidia tuotetaan maissitärkkelyksen pohjalta.

Casual-mekot luonnonmukaisesta ekologisesta tyylistäpuuvillaa, pellavaa tai mahdollisimman paljon ympäristöä vaarattomia silkkiä valmistetaan muotisuuntausten mukaisesti ja ovat erittäin suosittuja.

Eko- ja ekomuotojen elämäntapa on ideologia, joka kehittyy aktiivisesti kaikkialla maailmassa. Ihmiskunta on yhä tietoisempi tarve säästää luontoa ja sen resursseja.

Tyyli eco 1

Tyyli eco 6

Tyyli eco 2

Tyyli eco 4

Tyyli eco 5

Tyyli eco 3

Tyyli eco 7

Tyyli eco 8

Tyyli eco 9