Mekko tyyliin Odri Hepbern

Audrey Hepburnin tyyli on naisellisuus ja tyylikkyys. Tämä on tunnetun tunnetun näyttelijän tunnistettavuuden ja suosion salaisuus, joka monta vuotta jäljittelee naisia ​​ympäri maailmaa.

Mekot näyttelijöitä pidetään tyylin tasona. Puhut elokuville, joissa tähti ammuttiin - Hubert Zivanshin teoksia. Se oli tämä ranskalainen muotisuunnittelija, joka loi Audrey Hepburnin pienen mustan mekon elokuvaan "Breakfast at Tiffany's". Selkeät ja tyylikkäät tähtikuoren erottuvat piirteet ovat leikkaamisen yksinkertaisuus ja helppous.

Tyypilliset elementit

Audrey Hepburnin tyyliin kuuluvat mekot - on ensinnäkin,Musta asut. Leikkauksen alleviivattu tila antaa mahdollisuuden monipuolistaa kuvaa ja korostaa kuvan arvokkuutta: pukeutuminen hihnoihin tai korsetin muotoinen yläosa. Eri pituus hihat tai hihaton mekko. Kapea hame, joka korostaa feminiinistä hahmoa tai rehevää hamea keskipitkällä pituudella. Neliön muotoinen neliö tai syvennysvene, jota Hepburn rakasti niin paljon. Audrey Hepburnin musta mekko on ollut suosittua usean vuosikymmenen ajan, eikä hänen muotinsa näytä koskaan kulje.

Huber Zhevanshi loi näyttelijöitä leningit paitsiElokuvat, mutta jokapäiväiseen elämään. Viime vuosisadan 50-luvulla ja 60-luvulla muoti oli kesämekkoja, joissa oli rehevä hame, pukeutumispaidat, hameet, mekot, paitapuvut. Pastellivärit, musta, valkoinen, vaaleanpunainen - värit, jotka näyttelijä on suosinut.

Näyttelijän suosikkiin kuuluvat kengät ja balettikengät. Tällaiset tyylikkäät kengät täydentävät täydellisesti Audrey Hepburnin tyyliä.

Hääpuvut Hepburn-tyyliin

Tunnetuin hääpuku onPukeutua sankaritar Hepburn elokuvan "Sabrina". Tiukka fleece, jossa kirjonta ja pitkä, runsas hame, epätavallinen perinteisesti valkoisen yhdistelmä, jossa on mustat kukka-kirjonta, tekevät vaatekappaleesta upeat, ylelliset ja ikimuistoiset.

Omaa seremoniaansa varten Audrey Hepburn valitsivaatimaton, mutta ihan yhtä upea hääpuku: lyhyet tiiviit mekko vaaleanpunainen väri, jolla on pyöreä kaulus-ominaispiirre muoti 60s. Sen sijaan, että verhon - huivi samasta materiaalista kuin mekko. Tämä asu on luotu hänen museinsa puolesta Hubert Zivanshi.

Audrey Hepburn -tyylin mekot 1

Audrey Hepburnin tyyliin sopivat mekot 2

Audrey Hepburn -tyylin mekot 3

Mekot, tyyliin Audrey Hepburn 4

Audrey Hepburn -tyylin mekot 5

Mekot, tyyliä Audrey Hepburn 6

Audrey Hepburn -tyylin mekot 7

Mekot, tyyliä Audrey Hepburn 8

Mekot, tyyliä Audrey Hepburn 9