panda pajama

Japani tuli meille vain kimonolla, teetäHayao Miyazakin seremonia ja merkittäviä teoksia. Kigurumi - eläinten puvut ja sarjakuvahahmot - on tullut hämillään suosittuja Euroopan maissa. Ja pajamaan panda on luultavasti suosituin niistä.

Mikä se on?

Kigurumi Japanissa viittaa taiteilijoihin, jotka ovat pukeutuneethahmon tai eläimen koko puku. He ovat usein kiinnostuneita työskentelemään lasten kanssa suurissa ostoskeskuksissa, esityksiä huvipuistoissa ja anime-festivaaleja. Puku itseään kutsutaan samoiksi kuin taiteilija.

Olemme jo alkaneet käyttää kiguromia pyjamina. Aluksi hänen ei pitänyt tehdä tätä. Vain kävely kadulla niin epämukavaksi ja tottua ihana ja naurettava rooli söpö pikku olento - todella haluavat. Niin he sopeuttivat heidät kodin vaatteisiin.

Kigurumi näyttää huppareilta, joissa on silmät ja korvat. Takana söpö ja koskettava häntä ommeltu. piirteet

Panda panda puku on hyvä senmonitoiminnallisuus. Siinä voit tehdä ja tehdä kotitöitä (tästä sinun ei tarvitse valita liian laajaa vaihtoehtoa), nukkumaan tai vain rullata television eteen.

Lähes kaikki fleece-puvut valmistetaan -miellyttävä, pehmeä ja lämmin materiaali. Tällä yhdistetään vielä yksi etu - talvella kylmä se on erityisen viihtyisä ja lämmin. Fleece käyttäytyy kauniisti pesussa, asia pitää uuden ilmeen pitkään. Puku on kätevästi kiinnitetty edessä vetoketjulla tai nappeilla.

malli

Eläinten puvut ovat valtavat. Jotkut suosituimmista: pyjama muodossa panda royal (valkoinen musta) tai punainen panda. Jälkimmäinen, koska panda itse ei ole yhteinen ilmastossamme, monet ovat usein sekaisin pesukarhun tai ketun kanssa.

Yleensä kigurumi näyttää siltana, mutta kotikäyttöön sopivaksi valmistajat vapauttavat ne joukon muodossa: housut ja takki käärmeellä, jossa on huppu.

Kesäversio - haalarit-pajama panda ohut fleece. Tässä mallissa on lyhyet housut-shortsit polven yläpuolella ja lyhyet hihat. Ja tietysti huppu.

Koko perheelle

Koska hullu suosio, kigurumi voilöytää kaikille. Naisten pajama panda - loistava lahja ystävälle tai sisarelle. Lähes kaikki mallit menevät unisexiksi - soveltuvat sekä miehille että naisille. Ero voi olla mallin lisämääritelmissä (esimerkiksi sydämet polvissa). Erityisen mukava näyttää pajamista lapsille.

panda panda1

panda panda2

panda panda3

panda panda4

panda panda 5

panda panda 6

panda panda7

panda panda 8

panda panda9