pyjamas yksisarvinen

Hyvin lapsuudesta jokainen meistä halusi ainakinhetkeksi, löytää itsensä satu, fantastinen maailma, jossa kaikki unelmat tulevat eloon, epärealistinen tulee todellisuutta. Ja anna epäilijöille sanoa, että on mahdotonta, että on typerää tuhlata aikaasi jotain, joka ei koskaan tule todellisuudeksi. Ne, jotka yhä uskovat, että jopa tavallisin päivä voi muuttua taikuudeksi, he tietävät: tämä vaatii niin vähän. Satu koostuu pienistä asioista ja yksi sen osista voi tulla tavallisia vaatteita. Varsinkin jos se on pyjama, jossa on kuva söpöstä yksisarvisesta, joka kykenee täyttämään kaikkein salaavimmat toiveet.

Naisten pyjamus-jumittua "Unicorn" tai kigurumi

Aluksi kauniita nukkumisvaatteitakuvasi suosikki sarjakuvahahmoista luotiin lapsille. Ei niin kauan sitten, maailma näki kigurumin, täysikokoisen puku, joka voi toimia pyjamina ja kodin vaatteina. Mielenkiintoisin asia on, että Japanissa tällaisissa vaatteissa monet eivät epäröi tulla kadulle. Lisäksi juhlat järjestetään, jonka pukeutumiskoodi on hauska pyjama.

Tärkeintä tässä kokonaisuudessa on siinäei vain lämmin, kodikas, mutta myös houkutteleva. Joten, jos eniten odottamattomalla hetkellä joku tulee käymään sinut, ei tarvitse ajaa ympäri asuntoa etsimään sopivaa kokousta ystävien vaatteille. Sinulla on maailman suloisin pyjamanpuku, joka on yksisarvinen muoto, jonka kauneus voi vain hymyillä jopa kaikkein synkimmälle.

Pienet vivahteet

Tänään, mitä vain ette tavatapyjamat-yksisarviset: ja pullottava vatsa, ja suuret korvat, ja valtava pehmeä sarvi on huppu. Kaikki tämä luonnollisesti lisää erityistä charmia vaatteisiin, mutta näet, että nukkuminen ei ole kovin kätevää. Antamalla mieluummin tämän pukun, on tärkeää muistaa, että siinä ei tuskin voi nukkua ääneen, vaan koska pyjama "Unicorn", jolla on mitä suuria yksityiskohtia, on parempi käyttää kotona.

Jos pidät tavallisesta pyjamasta, joka koostuu housuista ja villapaidoista, jotka on koristeltu pienillä kuvilla keijuhevosta, niin se ei estä sinua nukahtamasta.

On tärkeää muistaa oikea materiaalin valinta, alkaenjoka loi nukkumaan. Ensinnäkin sen pitäisi olla luonnollinen kudos, jonka vuoksi iho ei kutista ja keho pystyy hengittämään. Jos koostumus on synteettinen, sen sisältö ei saa ylittää 15%.

pyjamas unicorn1

pyjamas unicorn2

pajama unicorn3

pyjamas unicorn4

pajama unicorn5

pajama unicorn6

pyjamas unicorn7

pyjamas unicorn8

pajama unicorn9