lapset jennifer lopez

Usein julkkisten lapset tulevat aiheeksitoimittajien ja keltaisen lehdistön keskustelut. Paparazzi on valmis antamaan miljoonille miljoonille kuvia, ja suosittujen aikakauslehtien toimittajat ovat uskomattoman antelias myös pari riviä varten. Kaikki tähdet eivät kuitenkaan aseta lapsiaan näytölle. Yksi niistä on kuuluisa amerikkalainen laulaja ja näyttelijä Jennifer Lopez, joka pystyi piilottamaan kaksoset lähes kuusi vuotta.

Vuonna 2008 näennäisesti onnellinen tähtiparit Jennifer Lo ja Mark Anthony synnyttivät kauan odotettuja vastakkaista sukupuolta olevat kaksoset Max ja Emma. Tuolloin monet laittaa laulaja laulajaan lapsettomaksi. Jotkut pitivät edelleen miettimään, onko Jennifer Lopezin lapsia. Loppujen lopuksi upea tähti pystyi synnyttämään lapsia vain kolmekymmentäseitsemällä. Lisäksi Lopez on osoittautunut seksikkäksi ja intohimoiseksi, minkä vuoksi on vaikea uskoa pitkään tähtien suhdetta miesten kanssa yleensä ja jopa avioliiton ja perheen puheen suhteen ja ei mennyt.

Valitettavasti perhe Jennifer Lopez ja Marc Anthony kesti vain kuusi vuotta, jonka jälkeen pari ilmoitti avioeron. Laulaja ei kuitenkaan riistänyt lapsensa isää oikeutta nähdä kaksoset.

Jennifer Lopez lasten kanssa

Lapset Jennifer Lopez antoi tähdän kovalle. Kuljettaa ja synnyttää kaksoset - on sankarillinen teko. Ja vielä täytyy nostaa ja kasvaa. Lisäksi Max ja Emma kirjaimellisesti syntymästä ilmoittautuivat tosi merisiilit ja levoton. Kuitenkin, kuten hän sanoo Dzhey Katso kaikki kyyneleet ja turhautumista, jonka hän vietti alkuvuosina syntymän jälkeen, kannatti rajoittamattoman rakkauden ja sai hänen rakkaita lapsiaan. Dzhennifer Lopes viettää paljon aikaa lasten kanssa, vaikka raskas työtaakka tutkimuksia.

katso myös
  • Dzhennifer Lopes ja Aleks Rodriges: uusia yksityiskohtia elämästä tähdet uusissa haastattelu
  • Dzhennifer Lopes kävellä Hamptons Aleksom Rodrigesom ja lapset
  • Ranskan loma Dzhennifer Lopes ja Aleksa Rodrigesa

Usein kaksoset matkustavat äidilleen kiertueella, vaikka usein nämä tiedot ovat piilossa paparazziin.

Lapset jennifer lopez1

Lapset jennifer lopez2

Lapset jennifer lopez3

lapset jennifer lopez4

lapset jennifer lopez5

lapset jennifer lopez6

lapset jennifer lopez7

lapset jennifer lopez8

lapset jennifer lopez9