sopeutumislomakkeen päiväkoteenäytteen täyttämisessä

Lapsen käynti lasten laitoksessa on ainaalkaa sopeutumisella, mikä on joskus hyvin vaikeaa. Kun vauva saa itselleen uusia olosuhteita, hänen päiväkirjansa muuttuu merkittävästi, kaikki tämä aiheuttaa tiettyjä vaikeuksia nuorimmalle ja hänen nuorille vanhemmilleen.</ P>

Kaikki tärkeät parametrit lapsen käyttäytymisestä ja kunnosta päiväkodeissa kiinnitetään erityiseen sopeutumislomakkeeseen, täytteenäytteeseen, jonka esitämme teille artikkelissamme.

Miten lapsen sopeutumislomake täyttää GEF: n lastentarhassa?

Mukaan liittovaltionkoulutusstandardin mukaan lapsen sopeutumisarkit päiväkodeissa istutetaan välittömästi, kun lapsi otetaan esikoululaitokselle. Samaan aikaan tiedot kuten lapsen sukunimi, sukunimi ja sukutaulu, hänen ikä, sekä paino ja korkeus ilmoittautumisajankohtana kirjataan. Biometriset parametrit vahvistetaan lisäksi sopeutumisajan lopussa eli noin kuukauden kuluttua.

Tämän asiakirjan muoto on yleensä sellainen,Se sisältää soluja asuttamaan tietoja 1 kuukausi. Tänä aikana hänen aikanaan tehnyt tietoa siitä, miten vauva nukkuu, syö, juttelee ikäisensä, mitä tuulella hän on suurimman osan päivästä tahansa pelejä ja oppia osallistumalla aktiivisesti, ja jolla tautia liikkuu varhaisessa vaiheessa sopeutumista uuteen olosuhteissa.

Tämän jälkeen opettajat jaopettajien on tehtävä johtopäätöksiä siitä, miten lapsi on mukautunut erilaisten kriteerien mukaan. Arkkia koskevien rikkomusten tunnistamisessa heijastuu vanhempien suosituksia, jotka auttavat heitä ja esikoululapsi sopeutumaan uuteen tilanteeseen mahdollisimman nopeasti.

Täytä lapsen sopeuttaminen päiväkotiin tai tutustua visuaalisesti tähän asiakirjaan, artikkelimme esittely auttaa sinua.

sopeutumisarkki päiväkodeissa phos