kauniita epätavallisia nimiä pojille

Jopa ennen vauvan syntymää äidit yrittävät poimiahänellä on kaunis, epätavallinen ja harvinainen nimi. Jotkut alkavat etsiä vanhasta venäläisestä, toiset haluavat aloittaa lapsen syntymäkuukaudesta tai nimen merkityksestä.

Kauniita epätavallisia nimiä pojille

Jos haluat valita lapsesi nimenniin että se vaikuttaa vauvan luonteeseen ja kykyyn, ensimmäinen asia on perehtyä itse nimen merkitykseen. Tässä on lyhyt luettelo nimistä, jotka eivät ole nykyään niin yleisiä ja silti ääniä kivaa.

 1. Arsenty (muinaisesta kreikasta voidaan kääntää "rohkeaksi". Tämä on sympaattisen ja kuuliaisen lapsen nimi, joka opiskelee hyvin ja suosii vanhempiaan.) Luonto on luova ja haavoittuva.
 2. Arkhip (lapset, joilla on tämä nimi yleensä kasvaa varhaisessa vaiheessa, käyttäytyvät vertaisryhmien kanssa tasavertaisina, mutta pyrkivät johtajuuteen.) Pääsääntöisesti he ovat menestyneet elämässä ja tietävät oman arvonsa.
 3. Bronislav (hallussaan itsepäinen temperamentti ja tarpeeksinopeasti oppia saavuttamaan kaikki käytettävissä olevat tavat. Onneksi elämästä, mutta samalla he järjestävät henkilökohtaisen elämänsä pitkään. Luonto on käytännöllinen, ellei sanoa maan päälle.)
 4. Veniamin (jos lapsuutensa vanhemmat hoitavatLapsen lahjakkuuden tunnistamiseksi odottaa suuri tulevaisuus. Usein pojille, joilla on tällaisia ​​epätavallisia nimiä, elämä tuo yllätyksiä ja antaa mahdollisuuden kasvaa urasuunnitelmassa. Nämä ihmiset voivat antaa pienelle, mutta saavuttaa suuren.)
 5. Evsei (kreikkalainen nimi, joka tarkoittaa "jumalallista". Ihmiset, joilla on tämä nimi ovat suvaitsevaisia ​​ja usein myönnytyksiä.) Henkilö on tasapainoinen ja myötätuntoinen, koska häntä ympäröivät aina ystävät.
 6. Lubomir (ihmiset ovat hiljaisia ​​ja vähän kiinni. Merkin itsepäinen, mutta kohtuuden rajoissa. Varhainen alkaa lukea, oppia hyvin ja valita oikeita päätöksiä elämässä.)

Epätavalliset venäläiset pojat pojille

Lähes kaikki venäläiset nimet lähtevät juuriltakaukana Venäjän rajojen ulkopuolelle. Yleensä nämä ovat kreikkalaisia ​​nimiä, jotka on mukautettu kristilliseen uskontoon. Aluksi he luonnehtivat henkilön luonne, puutteet tai hyveet.

Myöhemmin vanhat venäläiset nimet tuhosivat uudetBysantin. Tämän seurauksena kaikki sekaantui ja nimet saivat uusia ääniä ja merkityksiä. Tällaisia ​​kauniita epätavallisia nimiä pojille ovat mielenkiintoisia ääniä: Augustus, Adam, Antony, Bogdan, Boromir, Bulat, Venedikt, Volemir, Herman, Gleb.

Poikien epätavalliset nimet 2013

Äskettäin yhä useammat äidit ovat poissapojan nimiä lapsen syntymäkuukauden ajan. Uskotaan, että yksi kuukauden nimistä ei ainoastaan ​​tuo onnesta lapseen, vaan myös heijastaa hänen luonteensa ja vaikuttaa jollain tavalla kohtaloon. Tässä on luettelo epätavallisista nimistä poikien jokaisesta syntymäkuukaudesta.

 1. Syntynyt tammikuussa, voit valita kauniita nimiä Ignat, Daniel tai Timothy. Tämä luonto on itsenäinen, tasapainoinen ja potilas.
 2. Helmikuussa lapset ovat todennäköisemmin itsepäisiä ja arvaamattomia. Tämän kuukauden poikien epätavalliset nimet ovat Fedot, Veniamin.
 3. Maaliskuussa lapset ovat vaikuttavia ja ovat erittäin aistillisia. Kuukauden nimiä ovat Leo, Kuzma, Julian.
 4. Huhtikuussa syntyneille voit valita nimet Innokenty, Yakov.
 5. Syntyneet toukokuussa antavat nimet Nicephorus tai Anton.
 6. Lapsen harvinainen kesäkuun nimi on Ignatius.
 7. Hätäinen ja hieman laskeva luonto syntyy heinäkuussa. Nimiistä ovat Svyatoslav, Leonty ja Julius.
 8. epätavalliset pojat pojille

 9. Elokuussa lapset ovat pysyviä ja niillä on ehtymätön energianlähde. Kaikkein epätavalliset pojat pojille tässä kuussa ovat Sawa, David.
 10. Syyskuussa syntyy määrätietoisia lapsia. Kuukauden nimi on Athanasius, Fadei ja Arseny.
 11. Marraskuussa syntyneiden poikien epätavallisten nimien joukossa voit valita Artem, Jacob tai Irakin.
 12. Joulukuussa Platonin, Romanin, nimien suosio.

Ei ole yhtä monimutkaista, kun valitaan epätavallinen nimi tytölle.