Nimenä kaksosille

Epätavallinen joillekin pariskunnille, jotka valitsevat lapsen nimentulee vielä vaikeammaksi, jos kaksoset ilmestyvät valossa. Loppujen lopuksi kaikki vanhemmat haluavat, että heidän lapsensa ovat kauniita nimiä, joiden kanssa kaikki sukulaiset ovat onnellisia, mutta kuitenkin valinta on aina isälle ja äidille.</ P>

Nimet poikien ja tyttöjen kaksoset

Useimmiten vanhemmat haluavat soittaaeri sukupuolta olevat lapset, joilla on konsonanttien nimet. Täysnimet, tietenkin, vaihtelevat. Mutta lyhennettynä tai vähäpätöisänä hyväillen he kuulostavat Tanya ja Vanya, Lyoni ja Lilya, Dasha ja Sasha. Jotkut kutsuvat vastasyntyneet kaksoset Aatami ja Eeva, vaikka kirkko ei aina hyväksy sitä.

Sattuu, että vanhemmat antavat samanlaisia ​​nimiäkaksoset - Valentine and Valentine, Alexander ja Alexandra, Eugene ja Eugenia, Valery ja Valeria. Uskotaan, että lapset, joilla on tällaiset nimet, ovat hyvin kiinnittyneet toisiinsa, vaikka samaa voidaan sanoa myös muista kaksosista, koska ne ovat samasta suunnitelmasta yhdessä.

Nimien kaksoset tytöille

Tilastot osoittavat, että vanhemmat uskovaton kiireellinen soittaa tytöille konsonantti tai joka tapauksessa yksi kirje: Anastasia ja Alina ovat hyvin yleinen pari sekä Marina Angelina. Toinen mielenkiintoinen versio Eva- ja Zoya-nimistä, jotka koostuvat kolmesta kirjaimesta ja merkityksestä "elämä", mutta vain eri kielillä.

Miesten nimet kaksosille

Viime vuosina on ollut taipumusta viitata lapsiin vanhoina slaavilaisina niminä tai niitä, joita lapset sanoivat viime vuosisadalla. Yaroslav ja Svyatoslav,

Kauniita nimiä kaksosille

Mstislav ja Wenceslas, tai Vanya ja Vasya, Makar ja Nazar. On toivottavaa valita niiden konsonanttien nimet, joilla on yhteisiä asioita toistensa kanssa.</ P>

Oikeiden nimien valinta kaksosille, sinun pitäisinäyttävät vastaamaan ja sukunimi. On järjetöntä jahdata mitään uutta nimiä ulkomaista alkuperää, mikä saattaa kuulostaa typerältä meidän nimet, ja lapsi on siedettävä, koska tämä pilkan ikäisensä.

Jos todella haluat valita kauniita nimiäkaksoset, kuten Sabrina ja Nicoletta tai Augustinuksen ja Adrian, niiden on oltava ei-venäläisten sukunimi ja nimestä. Ainoastaan ​​tällaisessa taannoissa epätavallinen nimi on merkityksellistä maassamme.