Väärinkäytösten oireet

Tänään raskaana olevat naiset ovat yhä enemmänuhkaavan keskenmenon ongelma, jonka oireet muistuttavat joskus kuukausittaisia ​​tai virtsatietojärjestelmän sairauksia. Mutta jokaiselle naiselle on erittäin tärkeää tietää, miten määritellä uhka, joka syntyy keskenmenoa vastaan. Tämä on välttämätöntä, jotta raskaana oleva nainen ei kokene turhaan, traumatisoi tulevan vauvan hermostuneisuutta.

Keskenmeno on spontaani abortti, joka voi johtua seuraavista tekijöistä:

  • taudit, joihin liittyy huomattava kehon lämpötilan nousu;
  • myrkyllisyys;
  • rhesus-tekijöiden yhteensopimattomuus;
  • liiallinen fyysinen rasitus;
  • usein seksuaalisia tekoja;
  • jatkuvat stressit ja kokemukset.

Miten uhka uhkaa vatsakipu?

Yleensä jokaisella naisella on ensimmäiset uhkailutVäärinkäsitys ilmenee enemmän tai vähemmän samaa, mutta joskus on joitain eroja. Se riippuu raskaana olevan naisen rakenteen rakenteesta. Mutta yhä yleisimpiä merkkejä uhka uhka on seuraavat:

  1. Kipu alemman vatsaan, johon voi liittyä emätinverenvuoto. Jos tällaiset tuskalliset aistit eivät pysähtyvät päivässä, on välittömästi neuvoteltava lääkärin kanssa.
  2. Kun verenvuotoriski voi näkyä vertaeritteitä, jotka ovat läsnä kolmena päivänä. Tällaiset eritteet voivat muistuttaa kuukautisia, niillä on ruskehtava tai punertava väri (joka on signaali lääkärille)!
  3. Emättimen verenvuotoa voi seurata kipu tai kouristukset, jotka ilmenevät, kun keskenmeno uhkaa ja osoittaa ektopaattista raskautta.

Jos naisella oli keskenmeno aikaisemmin ja sen aikanamyöhemmillä raskauksilla, hänellä oli verenvuotoa, kipua, verenvuotoa hyytymien kanssa, sattumalta sairaalahoitoa tarvitaan. Sairaalassa, kun uhkauhan oireita ilmenee, lääkärit toteuttavat kiireellisimmät toimet,

kipu uhattuna keskenmenon

minkä seurauksena spontaani abortti voidaan välttää.</ P>

Jos uhka on keskenmeno?

Vaaravin raskauskausi onEnsimmäinen raskauskolmanneksen, jossa keskenmenon uhka esiintyy useimmiten. Jo lähemmäksi 28 viikkoa ja myöhemmin raskauden lopettamisen uhka vähenee, eikä käytännössä ole mitään pelättävää.

Mutta on tärkeää muistaa, että jos kolmannella kolmanneksellaVynashivaniya lapsi emättimestä ilmestyi näkyviin, niin sinun on kiireesti kysyttävä lääkäriltä. Sairaalan tulee poistaa abortin tai istukan erottumisen vaara ennen aikataulua.