kuinka monta päivää veri menee keskenmenon jälkeen

Tänään on uhka kehon keskenmenonvoi melkein kaikki raskaana olevat naiset. Tilastojen mukaan sikiön raskausprosessi päättyy spontaaniin aborttiin (keskenmeno tapahtuu ennen 22. raskausviikkoa) noin 7 raskausajasta 20: sta raskaudesta.</ P> Vakoonpurkautuminen keskenmenon jälkeen on normi?

Hyvin monet naiset, jotka ovat kokeneet keskenmenon, ovat kiinnostuneita siitä, kuinka monta päivää tämän rikkomuksen jälkeen veri virtaa ja miksi se erottuu.

Kun sikiö kohdussaon irrotettu istukan seinistä, on verisuonten koskemattomuuden loukkaus, jolla se läpäisee. Tämän seurauksena muodostuu lähes avoin haava, joka vuotaa. Tässä tapauksessa lääkäreiden pääasiallinen tehtävä on estää häntä tarttumasta.

Jos puhumme kuinka monta päivää myöhemminspontaani abortti on verta, silloin tämä parametri on yksilöllinen. Normissa kesto saa olla enintään 5-10 päivää. Niissä tapauksissa, joissa verenvuototapahtuma on yli 14 päivää, on tarpeen antaa neuvoja gynekologin puoleen. Tällaisissa tilanteissa sisäisten lisääntymiselinten infektio on suuri, mikä havaitaan, kun osa sikiöstä jää kohdussa.

Siksi, jos nainen on pitkä keskenmenon(esim. väsymys, uneliaisuus, huimaus, päänsärky) on osoitettava lääkärille, tk. nämä merkit voivat viitata sisäisen verenvuodon kehittymiseen.

Mikä vaikuttaa raskauden keskeyttämisen kestoon?

Jotta voitaisiin vastata kysymykseenKeskenmenon jälkeisten päivien määrän tulisi mennä verelle, on tarpeen tietää, onko puhdistus tehty vai ei. Tosiasia on, että tämä manipulaatio liittyy traumatisoituneisiin kohdun kudoksiin. Tämän seurauksena kohdennukset ovat runsaammin ja niillä on usein pidempi kesto.

keskenmenon jälkeen, kuinka monta päivää verestä tulee

</ P>

Lisäksi on otettava huomioon muuttekijät, jotka vaikuttavat suoraan siihen, kuinka kauan veri menee keskenmenon jälkeen. Joten, älä nauti seksiä muutaman päivän kuluttua. On välttämätöntä odottaa 2-3 viikkoa, ja parempaa kuukautta. Kohdun myometrian sävyn lisääntyminen vain lisää erittymisen määrää ja niiden kestoa.

Näin ollen purkautuminen keskenmenon jälkeen onnormi. Siksi naisen ei pidä huolehtia, kun se ilmestyy. Ainoa asia, joka on tarpeen niiden keston hallitsemiseksi ja jos kesto on yli 2 viikkoa, hakee lääketieteellistä apua.