keskenmenon jo varhaisessa vaiheessa tarvitsen puhdistusta

Melko usein naiset, jotka ovat kärsineet keskenmenojaVarhaisessa vaiheessa he kysyvät lääkäiltä, ​​onko puhdistus tarpeen. Yritetään vastata tähän kysymykseen ja kerrotaan yksityiskohtaisesti, missä tapauksessa spontaanin abortin kaavinta suoritetaan.</ P> Mikä on "puhdistaminen" keskenmenon jälkeen?

Tällaisessa lääketieteellisessä terminologiassaMenettelyä kutsutaan raapimiseksi tai curettageiksi. Se merkitsee alkion tai sikiönmunan rungon jäännösten täydellistä poistamista, jos keskenmeno tapahtui hyvin lyhyessä ajassa, 5-8 viikkoa.

Pitääkö puhdistaa keskenmenon jälkeen ja aina tehdä sen?

Kun spontaani abortti oli diagnosoitu, kuten on osoitettu kohdun kouristuksella ja verenvuodon ilmenemisellä, lääkäri tutkii tuolin naisen.

Kohtelun tutkimiseksi suoritetaan myös ultraääni. Saadut tiedot ja auttaa määrittämään, onko raskauden alussa tapahtunut keskenmenon puhdistus tarpeen.

Jos puhu, tilastollisestitiedot, vain noin 10% tapauksista, tämän menettelyn käyttö on välttämätöntä, kun keskenmenon pieni aikana. On kuitenkin huomattava, että melko usein kaavinta suoritetaan profylaktisesti, koska on mahdotonta ultraäänen tai ei ole aikaa se (kohdun verenvuoto, esimerkiksi).

Euroopan maissa curettage toteutetaan vain näissätapauksissa, joissa kohdun ontelon infektion oireet ovat, sekä raskausajan, jona keskenmeno tapahtui, on yli 10 viikkoa ja sen jälkeen on vakava verenvuoto. Tämä etusija annetaan tyhjiöhöyrylle, joka itsessään on vähemmän traumaa- ja naisrungolle.

Voidaanko keskenmenon olla puhdistamatta?

Tämä kysymys kiinnostaa monia naisia ​​lähes välittömästi keskenmenon puhkeamisen jälkeen.

Riippumatta siitä, millaista aborttia esiintyy, koiranonteloa tutkittavan tutkimuksen on välttämätöntä tehdä päätös curettageista.

Niissä tapauksissa, joissa alkion tai sikiönmunan täydellinen hylkääminen on tapahtunut - puhdistusta ei suoriteta.

Jos ultraäänellä ei havaita ilmeisiä epänormaaleja,lääkärissäkäynti voidaan päättää tarkkailla naisten 2-3 viikkoa. Tämän jälkeen toinen tarkastus ultraäänellä konetta. Ennen tätä menettelyä, nainen yleensä saamaan tulehduskipulääke, joka estää komplikaatioita ja kehittymistä infektion tapauksissa, joissa kohtu oli vielä pieniä alueita alkiosolukon. Onhan joskus ne ovat niin pieniä, että jopa pura ne avulla erikoistyökaluja ei ole mahdollista.

Myös tärkeä rooli määritettäessä,jos puhdistus puhdistuksen jälkeen on välttämätöntä, hCG: n tason määrittely, joka suoritetaan aina spontaanin abortin tapauksessa. Tämä tutkimus mahdollistaa sen, onko alkio pysynyt kohdun ontelossa, mikä usein herättää hCG: n tason nousua.

puhdistus varhaisen keskenmenon jälkeen

Jos tämän hormonin pitoisuus veressä nousee, niskan kohdun tarkastus suoritetaan.</ P>

Siten voidaan sanoa, että se, ettäriippumatta siitä, tekeekö puhdistumatta jo keskenmenon jälkeen tai jos se tehdään välttämättä, lääkärit päättävät naisen tutkimuksesta ja ultraäänestä saaduista tiedoista. On myös syytä mainita, että aika usein hän kaavinta on pidetty pitkään sen jälkeen spontaanin abortin kun kohtu on hiukkasia alkion, joka yksinkertaisesti ei ole huomannut lääkärit aikana diagnostisia toimenpiteitä.