kaksoset poika ja tyttö

Mitä se tarkoittaa kuninkaalliset kaksoset - luonnon salaperäisyys,tai lahjan lahja valituille vanhemmille? Voiko se olla vakava testi? Tietenkin kaksi ulkonäöltään samanlaista, mutta samalla heterogeenistä sukupuolta - tytär ja pieni poika - tämä on todellista onnea. Mutta samaan aikaan - suuri vastuu, ja jos lisäät riskin eri geenien poikkeamista, voi olla hyvä, että tällaiset parit täyttävät yhden tuhannesta. </ P>

Tilastojen mukaan kaksoset ovat poika jatyttö - ilmiö on niin harvinaista, että oppia monisikiöraskaus, monet äidit ja isät, ja jopa lääkäreitä, ja ei viittaa siihen, että voi syntyä Royal Twins. Loppujen lopuksi lapset ovat heteroseksuaalisia, ovat useimmiten seurausta lannoituksen kahdesta munasolujen eli kaksoset, mutta ei kaksoset. Kuitenkin tarinat ovat tapauksia, joissa molemmat ovat syntyneet sisarukset ovat lähellä toisiaan kuin kaksi tippaa vettä.

Joten ovat kaksoset, vai kaikki samat kaksoset, syntynyt poika ja tyttö, jolla on lähes identtinen geenisarja? Yritetään selvittää se.

Voisiko samanlainen poika ja tyttö olla kaksosia?

On mahdotonta kiistää tätä tosiasiaa, ja vähän valoa on levinnyt tiede vastakkaisen sukupuolen kaksosten salaperäisestä syntymisestä. Kyllä, se voi olla, vaikkakin erittäin harvinainen.

Me kaikki tiedämme anatomian oppitunnista, että kaksosetilmestyy yhdestä zygotista ja niillä on sama kromosomisarja. Mutta on olemassa useita tekijöitä ja selittämättömiä prosesseja, joissa kaksoset esiintyvät: poika ja tyttö. Katsotaanpa, milloin se on mahdollista:

  1. Jos yksi poikien kaksosista "menetti" Y-kromosomin. Tämä ilmiö viittaa pikemminkin poikkeamien määrään ja sitä kutsutaan Turnerin oireyhtymiksi.
  2. Kun lapsella on yksi ylimääräinen X-kromosomi (Clinfelterin oireyhtymä).
  3. Jos munalla oli aikaa jakaa ennen hedelmöitystä. Tällaisissa tapauksissa lannoitus tapahtuu eri spermatosoilla, ja on todennäköistä, että kaksoset ovat eri sukupuolta.
  4. Jos muna (itse munasolu ja sen polaarinen runko) kyllästetään kahdella urospuolisella solulla.

    lapset kaksoset poika ja tyttö

    Tällaisissa tapauksissa vauvat syntyvät terveinä ilman geenien poikkeamia.

Kuinka suunnitella pojan ja tytön kaksoset?

Monotsygoottisen heterotsygootin muodostuminenkaksoset ovat hyvin monimutkaisia ​​eivätkä täysin ymmärretä. Siksi, ikään kuin vanhemmat eivät halunneet synnyttää pojan kaksoset ja tytöt, on käytännössä mahdotonta ennakoida tai vaikuttaa tähän prosessiin etukäteen. Vaikka tiede ei pysy paikallaan, ja IVF: n massiivisen käyttöönoton myötä tulevilla äideillä ja isillä on tulevaisuuden mahdollisuus ennakoida lasten sukupuoli ja heidän identiteettinsä.