kohdun ja munasarjan poisto

Kohdun ja munasarjojen leikkaus - kirurginenleikkaus lantion elimissä. Hysterectomian indikaatiot (virallisen toiminnan nimi) voivat toimia munasarjojen, kohdun tai kohdunkaulan syövän, kasvaimen. Ulkomailla poistaminen on usein suositeltavaa naisille 50 vuoden kuluttua ehkäisevänä toimenpiteenä onkologian kehittymiselle.</ P> Keuhkojen ja munasarjojen poistoon liittyvät menetelmät
  1. Vatsan. Tämän tyyppisellä leikkauksellasuurta viilto tehdään vatsan etuseinään, jonka läpi toimenpide suoritetaan. Tämä menetelmä valitaan lisäämällä kohdun, fibroideja, paikallisia adheeseja, syöpä.
  2. Emätin. Toimenpide suoritetaan resektiolla ylemmälläemättimen erottaminen. Se on määrätty pienen koko kohtuun sekä sen tappio. Menetelmän edut ovat näkyvän arven puuttuminen ja nopea kuntoutusaika.
  3. laparoscopy - Toinen moderni tapa poistaa kohtu jamunasarja. Kirurginen toimenpide suoritetaan pienten aukkojen kautta vatsaontelossa. Irrotettava runko jaetaan useisiin osiin ja poistetaan putkien kautta. Tämä kohtu- ja munasarjojen poisto -menetelmä pidetään sopivimpana, sillä sen jälkeen potilaan kuntoutuksen ehdot ovat keskimäärin 3-10 päivää, mikä on huomattavasti nopeampaa kuin tavanomaisen toiminnan jälkeen.

Ennen kuin pääset leikkauspöydälle,naisen on läpäistävä sisäelinten täydellinen lääkärintarkastus. Joskus kasvaimen varhaisessa vaiheessa on mahdollista tehdä ilman kirurgisia toimenpiteitä. Tässä tapauksessa lääkäri määrää lääke- ja laitteistokäsittelyn.

Mahdolliset seuraukset kohdun ja munasarjan poistamisen jälkeen

Usein toimenpideohjelman jälkeen nainen saattaa kokea masennustilan, joka liittyy psykologiseen häviöön feminiinistä alkuperästä. Hormonaalisten muutosten takia on mahdollista saada painoa.

kun kohtu ja munasarjat on poistettu

</ P>

Jos nainen joutui toimenpiteen poistamaan kohtu ja munasarjat, hänelle voitaisiin antaa vamma. Näin tapahtuu seuraavissa tapauksissa:

  • toiminnan aikana pahanlaatuista kasvainta ei poistettu;
  • kirurgisen toimenpiteen jälkeen on vakavia seurauksia;
  • tappiota lapselle.

Jotta saisit jonkinasteisen vamman, sinun on todistettava negatiivisen tuloksen, joka on saatu laparoskopian jälkeen.