pieni emätin

Melko usein, etenkin nuoret naiset,epävarmuudestaan ​​ja seksuaalisesta kokemattomuudestaan, monimutkaisten lisääntymiselinten, erityisesti emättimen, koosta. Usein gynekologit kuuntelevat vastaanotostaan ​​valituksia siitä, että koska naisella on pieni vagina, hänen kumppaninsa ei saa riittävää tyydytystä tekemästä rakkautta. Yritetään selvittää, minkä kokoisen kehon pitäisi olla normaalissa, ja mitä tehdä näissä tapauksissa, jos naisella on todella pieni emätin.</ P> Mikä on emättimen koko naisilla?

On sanottava, että sen rakenteessa tämäelin muistuttaa ontua lihasputkea, jonka pituus ja leveys voivat vaihdella eri syiden takia. Joten on selvää, että seksuaalisen kiihottumisen hetkellä samoin kuin geneerisessä prosessissa emättimen koukut tasoitetaan, mikä lisää sen kokonaispituutta.

Yleensä normaalissa tilassa sen pituusrunko on 7-12 cm, kasvussa syntymästä 19 cm! Ottaa huomioon emättimen leveys keskimäärin se on lepotilassa on 2-3 cm, ja yhdynnän aikana voidaan lisätä jopa 5-6 cm. Ulostulossa lapsen synnytyskanavan, halkaisija rungon vastaa täysin kehän vastasyntyneen vauvan pään.

Miksi naisilla on pieni emätin?

Ensinnäkin on syytä sanoakehon yksilölliset ominaisuudet. Tyttöjen kasvatuksessa kaikki sen lisääntymiselimet kasvavat, mukaan lukien emättimen. Joten, jo lähemmäksi murrosikä (11-13 vuotta), se muuttuu laajemmaksi eikä niin lyhyeksi. Kun otetaan huomioon vaikutukset eri ulkoisten tekijöiden tyttöön, lisääntymiselinten kasvu voi hidastua.

Usein naisten pieni emätin on ongelmia sukuelimiin. Tämä on kuitenkin yleensä syy pieni koko kehon, eikä tulos.

hyvin pieni emätin

</ P>

Myös tyttöjen vaginan pieni koko voijohtuvat seksisuhteiden puutteesta. Useimmissa tapauksissa säännöllisen seksuaalisen aktiivisuuden vuoksi tämän elimen koko on hieman kasvanut.

Täten on syytä sanoa, ettäUseimmiten lääkärit selvittää, miksi tyttö pieni emätin, vain voi. Niissä tapauksissa, joissa sen koko estää normaali seksuaalinen elämää, suoritetaan plastiikkakirurgian, joka auttaa tuottamaan tulona laajentaminen ja leikkaamalla arpikudoksen (poistamalla ylimääräistä sidekudoksen rakenteisiin muodostettu, esimerkiksi, leikkauksen jälkeen lisääntymiselimiin).