naarasperä

Tutkijat, fysiologit väittävät, milloinnainen orgasmin, hänen seksuaalisten elinten erottuu "naaras sperma". Tällä määritelmällä on tavallista ymmärtää pientä nestemäistä nestemäärää, joka on enintään 60 ml, jolla on hieman vaalea sävy. Yritetään ymmärtää ja pysytellä yksityiskohtaisesti siitä, mikä on osa naispuolista siittiöitä ja miten sitä kutsutaan.</ P> Mikä on "ejaculate" naisille?

Rakenteen fysiologisten ominaisuuksien mukaannaispuolista lisääntymisjärjestelmää, tietyn nesteen jakamista seksuaalisen teon lopussa ei ole luonnonsuojelusäännösten mukainen. Kuitenkin jotkut messuvierailuiden edustajat kirjoittivat tällaisten päästöjen ilmenemisen, mikä sai tutkijat miettimään, mitä tässä samassa naispuolisessa spermassa on.

Näytteen mikroskooppisen tarkastelun jälkeentällainen erottaminen, asiantuntijat tulivat siihen johtopäätökseen, että sen ulkonäkö voi johtua useiden tekijöiden esiintymisestä kerralla. Siksi on esitetty useita hypoteeseja naispuolisten siittiöiden alkuperää.

Jos puhumme erityisesti siitä, miltä se näyttäänaarasperäinen siemenneste, silloin se on pääsääntöisesti vaalean valkoisen, hieman epäselvä, nestemäistä nestettä, jossa jäljitetään virtsan läsnäoloa. Niinpä tuoksu on käytännössä poissa tai ilmaistaan ​​heikosti. Tällaista vastuuvapautta varten ei ole erillistä nimeä.

Mikä on alkuperän naisten sperma?

Asiantuntijat, jotka harjoittavat tätä tutkimustailmiö väittää, että todennäköisyys esiintyä naisten siemensyöksy on oikeudenmukainen sukupuoli saavuttaa 95%. Käytännössä oli kuitenkin mahdollista todeta, että vain noin 6% naisista voi ejakuloi, ts. eristää nesteen seksuaalisen yhdynnän lopussa, samanlainen kuin sperma miehillä. Olisi myös otettava huomioon, että kun pieni määrä nesteitä vapautuu, se ei voi erottua, mutta tulee virtsarakon, josta se lähtee virtsasta. Mitä tulee ilmiön alkuperän teoriaan, tutkijat eivät voi yhtyä yhteen mielipiteeseen.

Useimmat lääkärit tässä suhteessakysytään lähinnä siitä oletuksesta, että kaikenlainen naisen orgasmin aiheuttama neste liittyy ennen kaikkea virtsankarkailun kanssa. Muut lääketieteen edustajat väittävät, että tämä neste eroaa ominaisuuksistaan ​​kuin se, joka vapautuu sukupuoliyhteyden (voitelu) ja virtsateiden aikana.

Näiden erimielisyyksien perusteella voimme tällä hetkellä tunnistaa neljä keskeistä teoriaa, jotka selittävät naisten sperman syntyä:

  1. Tämä nestettä, muuta kuin virtsaa ja sen vapautumista (erittyminen) on seurausta inkontinenssista.
  2. Nainen sperma on eräänlainen voiteluaine, jota suuret määrät tuottavat emättimen rauhaset.
  3. Tämä on eräänlainen substraatti, joka tuottaa parauretraaliset ja virtsaputken rauhaset.
  4. Naisten siemensyöjä ei ole tuote vain sukupuolihormoneista, vaan se on sekoitus salaisuuksista, joita tuottaa lisääntymiselinten moninaiset rauhaset.

mitä naarasperä näyttää

Kuten voidaan nähdä, nämä oletukset ovatkeskenään yksinoikeudella. Kuitenkin jopa yksinkertaisen loogisen heijastuksen avulla voidaan olettaa, että naaras "ejaculate" ei ole virtsa tai voiteluaine, vaan erillinen salaisuus.</ P>

Asia on, että tällaiset eritteet eivät muistuta virtsan värin tai hajuhaittoja. Lisäksi niiden sakeus on paljon paksumpi. Siten tutkijat ovat todenneet, että se voi muuttua ajan myötä.

Puhuminen siitä, onko naisten sperma hyödyllinen, on huomattava, että tällainen neste on eräänlainen seuraus siitä, että nainen saavuttaa seksuaalisen orgasmin eikä sillä ole käytännön merkitystä.