kuukausittain ekologisesti

In vitro lannoitus monillenaiset ovat ainoa tapa suunnitella ja kestää terve lapsi. Kuitenkin, kuten tilastot osoittavat, tämä menettely ei aina pääty onnistuneesti, ja jonkin ajan kuluttua IVF: n jälkeen naisella on kuukausittainen jakso. Katsotaanpa yksityiskohtaisesti tätä tilannetta, ja yritämme selvittää, mikä on näennäinen tämän menettelyn jälkeen?</ P>

Milloin kuukautiset alkavat epäonnistuneen IVF: n jälkeen?

Kuten tiedetään, kuukautiskierteisyys kloei ole normaalia raskautta. Siksi, jos jonkin ajan kuluttua IVF: n jälkeen vatsakipu sattuu sekä ennen kuukautisjaksoa ja hCG: n testi on negatiivinen, menettely epäonnistui.

Mitä tulee välittömään ajankohtaan, milloinaloittaa kuukausittain epäonnistuneen IVF: n jälkeen, niin kaikki on yksilöllistä. Kuten tiedätte, itse menettelyä edeltää hormonihoidon aika, jotta munasarjat voisivat saada aikaan. Viime kädessä tämä vaikuttaa hormonaalisen järjestelmän työhön. Siksi sinun on aika palauttaa se.

Lääkärit itse eivät yleensä nimenneet erityisiä määräaikoja,vastaamalla kysymykseen kuukausittain IVF: n jälkeen. Kokeneiden asiantuntijoiden havaintojen mukaan useimmat naiset juhlivat kuukautisvuotoa 3-12 päivän kuluessa toimenpiteen jälkeen. Samanaikaisesti ensimmäisen erittymisajan ollessa epäsuora, ne muistuttavat mustetta ja ovat ruskeita.

Mitä muuta voi verenvuotoa IVF: n jälkeen näyttää?

kuukausittain epäonnistuneen ekologian jälkeen

Kuukauden viivästyminen epäonnistuneen IVF: n jälkeensääntö on seurausta naisen psykologisesta shokista (joka johtuu perusteettomista odotuksista) sekä gonadien toiminnan palauttamisesta. Jos toimenpiteestä on kulunut yli 10 päivää (jos veressä ei ole HCG: tä) eikä ole eritteitä, kannattaa nähdä lääkäri.</ P>

Melko erilainen tilanne, kun IVF: n jälkeenveren tyhjeneminen emättimestä suurella tilavuudella. Tämä voi viitata kohdun verenvuotoon, mikä johtuu sikiönmunan epäonnistuneesta istutuksesta. Tällaisissa tapauksissa nainen tarvitsee sairaalahoitoa ja puhdistaa kohtuontelon.