miten suunnitella kaksoispöytä

Joskus ultraäänen kulun aikana raskaana olevalle naiselle ilmoitetaan, että hän ei odota, että hänellä olisi kaksi tai ehkä kolme vauvaa. Tällaisia ​​vauvoja kutsutaan kaksosiksi ja ovat monien naisten unelma.</ P> Mitkä ovat kaksoset?

Ne ovat identtisiä (monotsygoottisia) jamnogoyaytsevye. Ensimmäiset syntyvät hedelmöityneen munan jakautumisen seurauksena. Vaikka asiantuntijat eivät voi nimetä tämän ilmiön tarkkoja syitä. Jälkimmäiset syntyvät sen seurauksena, että naisen ruumiissa on kypsymässä enemmän kuin yksi munasolu, jotka myös leviävät spermatozoosilla. Monen muna-kaksosten kutsutaan myös dizygoticiksi, trizygoticiksi riippuen siitä, kuinka monta lasta odotetaan. Niitä kutsutaan myös kaksosiksi tai tripletteiksi. Usein ne syntyvät keinosiemennyksen seurauksena.

Kuinka synnyttää kaksoset luonnollisesti?

Ne naiset, jotka haluavat synnyttää useitalapset, yrittäen selvittää, miten voit osallistua tähän. Ja jos tutkijat eivät anna selitystä monotsygoottisten kaksosten käsitteelle, niin tietyt tekijät vaikuttavat kaksosten ikään:

  • äidin ikä yli 30 vuotta;
  • tällaisten tapausten perheessä läsnäolo äidin linjassa;
  • hormonaalisten lääkkeiden altistumisen jälkeen.

Uskotaan myös, että niille, jotka haluavat ajatellakaksoset, sekä pojat että tytöt, on syytä suunnitella raskaus vanhemman lapsen ruokinta-aikaan. Selitä tämä se, että mahdollisuuksia lisätään imetyksen aikana.

Jotkut väittävät, että ne naiset, jotkaajatella, miten suunnitella kaksoset, pitäisi raskauden suunnittelun aikana syödä paljon maitotuotteita sekä juoda foolihappoa. Vegetarianismi päinvastoin vähentää tätä todennäköisyyttä.

On olemassa erilaisia ​​tekniikoita, joilla voidaan suunnitella tietyn sukupuolen tai pikkulapset, taulukko. Ne osoittavat kuukausia ja päiviä, jolloin mahdollisuudet suunnitellulle kasvulle ovat.

miten syntyä kaksoispoikia