miten toteuttaa az

ACC - lääkevalmiste, joka tekeemucolytic ja expectorant toiminta, auttaa poistamaan viskoosi ysköstä hengitysteistä. Lisäksi lääke auttaa vähentämään myrkyllisten aineiden myrkyllisiä vaikutuksia kehoon ja sillä on lievä inflammatorinen vaikutus. Lääkeaineen pääasiallinen aktiivinen aine on asetyylikysteiini.

Jotta lääke voi olla maksimissaanhyöty hoidossa eikä haittavaikutuksia, tulisi asianmukaisesti ottaa sen mukaan ohjeet huumeiden ja suositukset hoitavan lääkärin. Pohtia, miten oikein ottaa lääkkeen ACC jauheena ja pelletit (Long ACC 600, ACC 200 ACC 100).

Suositukset ATSTS-lääkkeen ottamisesta

Lääke, riippumatta vapautumismuodosta,on suositeltavaa ottaa ruokailun jälkeen (mieluiten 1,5 - 2 tuntia aterian jälkeen). ATSC: tä on yleensä määrätty 200 mg: n annoksella kahdesti tai kolmesti päivässä tai 600 mg kerran päivässä.

Liuoksen valmistukseen tarkoitettu jauhe (rakeet) on liuotettava välittömästi ennen käyttöä puhtaassa vedessä, mehussa tai viileässä teessä sekoittaen huolellisesti.

Jauhe kuumaa lääkettä vartenJuoma liuotetaan lasiseen kuumaa vettä ja juo ennen jäähdytystä. Valmistettua liuosta voidaan tarvittaessa säilyttää enintään 3 tuntia ennen vastaanottoa.

Jauhemaiset tabletit ATSTS on liuotettava puolen lasin syövyttävää vettä ja mieluiten otettu välittömästi liukenemisen jälkeen. Älä liuoteta yhteen astiaan ATSTS: ää ja muita lääkkeitä.

Olisi otettava huomioon, että lisää nesteenottoa tehostaa lääkkeen vaikutusta. Mutta vähentää tehokkuutta ja

kuinka monta päivää on az

haittavaikutusten kehittyminen voi johtaa samanaikaisesti tällaisten lääkkeiden vastaanottamiseen:</ P>
  • aktiivihiili;
  • yskäntorjunta (pysähtyminen pysähtyy johtuen yskän reflexin pysäyttämisestä);
  • nitroglyseriini (mahdollisesti nitroglyseriinin vasokonstriktorinen vaikutus);
  • antibiootit (vähentää penisilliinien, tetrasykliinin, kefalosporiinien jne. imeytymistä).

Kuinka monta päivää voin tehdä ACTS: n?

Keskimäärin lääkehoidon kestoATSTS on 5-7 päivää. Vaikeissa tapauksissa, joissa hengityselinten krooniset sairaudet (keuhkoputkentulehdus, trakeetiikka), hoidon kulkua voidaan pidentää, mikä määräytyy erikseen lääkäriin. Valmisteen liian pitkä vastaanottaminen voi johtaa luonnollisten keuhkoputkien itsepuhdistusmenetelmien rikkomiseen.