Amur-rypälelääkevalmisteet

Taiga Amurin viinirypäleitä pidetään enemmänhyödyllistä verrattuna muihin lajikkeisiin, koska se sisältää enemmän ainutlaatuisia aineita. Folkevalmisteissa käytetään paitsi marjoja, myös lehtiä, nuoria versoja ja munuaisia. Erikseen haluaisin kiinnittää huomiota kallusvalkuihin, jotka on muodostettu pistokkaiden leikkauksiin, koska ne sisältävät kantasoluja, joita käytetään monien sairauksien hoitoon ja estämiseen sekä kosmetiikkaan.

Amur-viinirypäleiden käyttö lääkinnällisiin tarkoituksiin

  1. Käynnistä käärmeistä kantasoluihinjotka sisältävät kasviproteiineja, fytolyekteja ja resveratrolia, joka sallii niiden käytön vähentää pahanlaatuisten kasvainten riskiä ja hidastaa syöpäsolujen kehittymistä.
  2. Amur-viinirypäleiden hyödylliset ominaisuudet mahdollistavat niiden käytön sappirakon, maksa-aineiden sairauksien sekä metabolisen prosessin vastaisesti.
  3. On syytä huomata, että et voi vain syödä marjojatuoreita, mutta myös mehua, viiniä, etikkaa ja viinihappoa. Amur-rypäleiden marjoista valmistettu mehu on diaforetista, diureettista, tonicista ja lievästä laksatiivisesta vaikutuksesta. Se auttaa myös vähentämään painetta hieman.
  4. Amur-rypäleiden marjoja suositellaan hemorrhoiden, maha-suolistosairauksien, yhteydessä, joissa mahalaukun vähentynyt erittyminen on vähentynyt.
  5. Amur-rypäleen parantavaa ominaisuutta käytetään keuhkoputkia, anemiaa ja lipidien ja mineraalien aineenvaihdunnan ongelmia.
  6. Vahvistava aine on hyödyllinen tuberkuloosin marja.
  7. Kokeet ovat osoittaneet, että rypäleet ovat käyttökelpoisia kroonisessa nefriitissa, ateroskleroosissa ja hypertensio- taudin alkuvaiheissa.
  8. Amur-rypälää käytetään myös ravitsemukselliseen ravintoon, joka kuluttaa kaksi kiloa marjoja päivässä kuukaudessa ja puoli.