Narttu tatuoinnit jalalla

Muinaisessa Euroopassa tatuointi oli yleistälähes kaikki heimot ja kansat. Kristinuskon ilmestymisen myötä tämä taide alkoi häikäilemättä tuhota ja palasi vain 1800-luvulla James Cookin ansiosta. Mutta tottumuksemme loppuun asti tatuoinnilla oli käydä vaikeaa tietä ennakkoluulottomuuden selvittämiseksi ja tullut täydelliseksi taiteeksi. Alunperin eurooppalaiset tatuoinnit tulivat suosittuina toimijoiden ja sirkus-esiintyjien keskuudessa, joita yhteiskunnalliset eliittiosastot eivät kunnioittaneet. Viime aikoina toimimista pidettiin arvottomana miehenä. Esimerkiksi kuuluisa kirjailija ja näyttelijä Moliere joutui luopumaan yhteiskunnan varallisuudesta ja asemasta omistaa elämästään teatteriin. Mutta jo 1900-luvulla, elokuvateollisuuden kehittymisen myötä suhtautuminen show-liiketoimiin muuttuu radikaalisti. Nykyään tatuoinnit elimistöstään eivät enää ole julkisia merkkejä, vaan pikemminkin merkki vapaudesta ja kirkkaasta yksilöllisyydestä. Tämä kosketti pääasiassa naisten tatuointeja, koska mies-tatuointi oli suosittu paitsi sirkusluvun lisäksi myös muiden ammattien edustajien keskuudessa. Pitkästä aikaa naisten tatuoinnit liittyivät prostituutioon, mutta vähitellen tämä stereotypio menetti myös merkityksensä. Viime aikoihin asti tatuoinnin päätyttyä naiset valitsivat pieniä piirustuksia, jotka voisivat helposti piiloutua vaatteiden alla. Nykyään tatuointi naisen ruumiissa on tavallinen ilmiö, eikä kukaan ole yllättynyt.

Narttu tatuoinnit käyttävät vähemmänsuosio, kuin selässä, hartioissa, kaulassa. Periaatteessa pieniä piirustuksia käytetään jalkoihin ja nilkoihin. Monet eivät yksinkertaisesti halua houkutella liiallista huomiota jaloilleen. Ne, jotka mieluummin soveltavat tatuointeja jalkojen yläosassa, ovat tavallisesti ekspressiivisiä ja vapaita stereotypioista. Tällaisten tatuoiden kohteet voivat olla hyvin erilaisia.

Tatuoinnit tyylillä heimo- - maailman eri kansojen koristeet. Yleisimpiä ovat kelttiläiset, afrikkalaiset, australialaiset, polynesialaiset, intialaiset ja aztec-koristeet. Myös päällikkö voi tehdä sinulle tyyliteltyjen taidekorvojen etniseen tyyliin. varten naaras tatuointi jalka fancy kuvio on kaikkein tärkein, koska se voion edullista korostaa tai antaa harmoniaa ja eleganssia. Koriste voidaan sijoittaa ja rannerengas nilkan ympärillä tai koko jalan pituus. Pienet naaras tatuoinnit tavallisesti tulevat hieroglyfien, hyönteisten, kukkien, merkintöjen muodossa. Koristeiden lisäksi ne voivat olla totemi tai symboli.

"Fairy" - yksi nykyaikaisista trendeistä, erittäin onnistunutsopiva naaras tatuointi jalka. Keiju tyyli - nämä ovat keijuja, keijuja olentoja - keijuja, tonttuja, pixieja, merenneitoja, peikkoja, gnomeja. Jokaisella heistä on maaginen voima, jolla on oma luonne ja ajoittain melko epätoivoinen. Joskus tytöt tekevät koko juonikuvia maagisesta teemasta, ja toisinaan mieluummin pienet tatuoinnit kuin tonttu tai keiju jalassa. Tällainen "lemmikki" tuo onnellisuutta, onnea, onnea ja suojaa epätoivonhaltijoilta.

Nainen pikku tatuoinnit jalalla

Jos haluat hankkia tyylikkään naisentatuointi jalassasi, muista ottaa huomioon kuvan dynamiikka, muutoin saattaa käydä ilmi, että liikuttamalla tatuoitasi muutetaan. Kokenut mestari voi ajatella tällaista luonnetta tatuoinnille, jossa liikkumisella on vain positiivinen rooli.

Katse tatuoinnit luonnossa jalkani, valokuvanaisen tatuoinnit löydät haluamasi kuvan, jonka merkitys et ymmärrä. Älä lannistu - voit itse antaa tatuointiteettia ja merkitystänne (tietysti, jos se ei ole muinaisia ​​taikuusmerkkejä). Kuten he sanovat, kun kutsut veneen - niin se kelluu. Joten anna tatuoinnit paitsi koristella jalat, mutta myös huolehtia sinusta.