lohikäärme tatuointi

Lohikäärme on mytologisten tarinoiden luonne,joka esiintyy useimmiten tatuointien kuvissa. Lohikäärmeen tatuoinnilla ja sen toteutusvaihtoehdoilla on monia tulkintoja. Erityinen vaikutus tähän kuvaan teki kiinalainen kulttuuri.

Mitä tarkoittaa lohikäärme tatuointi?

Nyt kaksi tyyppisiä tatuointeja on erotettu toisistaan:

  1. Ensimmäinen on eurooppalainen lohikäärme, jolla onSiivet, ja runko peitetään vaa'alla. Ne esiintyvät melkein kaikkien ihmisten tarinoissa ja tavallisesti täyttävät pimeyden, pahan ja paholaisen. Niitä voidaan kuvata sarjakuvahahmojen, paloilmoittavien hirviöiden muodossa yleensä, niin että on tarpeeksi mielikuvitusta.
  2. Toinen lohikäärme suoritetaan itämaisessa tyylissä, vuonna 2003joka eläin muistuttaa käärmeä, ja sen siivet puuttuvat. Tällaiset lohikäärmeet kuvastavat neljää elementtiä: maata, tulta, vettä ja ilmaa. Samalla he voivat olla sekä ystävällisiä että julmaa.

Kiinan kulttuuri liittyy läheisesti lohikäärmeisiin. Monien dynastioiden keisarin valtaistuimelle kutsuttiin "lohikäärmeen valtaistuin". Qing-dynastian aikana myyttisiä olentoja kuvataan lipulla. Yleisö voisi jopa panna täytäntöön vaatteiden päällä lohikäärmeen päälle.

Kiinan lohikäärme tatuointi

Kiinan lohikäärmeen erityispiirteet ovat:

  • läsnäolo 117: n hiutaleiden rungossa;
  • neljä tassua, joista kullakin on viisi kynsiä;
  • kyky lentää huolimatta siipien puuttumisesta;
  • käärmeen kaltainen runko.

Tärkein tekijä, jonka vuoksi tällaiset tatuoinnitovat saavuttaneet suurta suosiota, tämä on mahdollisuus käyttää fantasiaa käyttämällä rohkeita väriratkaisuja, jotka tekevät helposti luovan piirroksen luomisen.

Värikäs toteutuksen lisäksi tatuoinnit voidaan tehdä mustana, harmaasävyinä tai mustana ja punaisena.

Koska lohikäärmeet ovat erilaisia, samavoi olla monipuolinen taustakuviointi. Useimmiten lohikäärmeen piirustukseen liittyy liekkien kielikuvia, keskiaikaisia ​​linnoja, vuoria, kukkia tai pilviä.

Paikasta ja väreistä riippumattatatuoinnit, yleensä se tarkoittaa taikuutta, voimaa, voimaa, aatelia. Useammin kuin ei, lohikäärme edustaa sitä, mitä he haluavat näyttää - itsenäinen ja vahva. Tatuointi muistuttaa myös ihmisen suhdetta ympäristöön, sillä lohikäärmeet ovat neljän luonnon elementin päällikkö.

Dragon tatuointi - tyttöjen merkitys

Kun valitset tatuointi, sinun täytyy ajatella sitäSijainti. Riippuen siitä, missä kuva on sijoitettu, ota optimaalinen koko tatuointi. Lisäksi lohikäärmeen ulkonäkö ja sen asento voivat kertoa paljon:

  1. Haettaessa tatuointi olkapään syytä muistaa, että jos lohikäärme kuuluu hiljaa taitettu siivet, se sanoo tilasta henkinen tasapaino.
  2. Jos lohikäärmeen ruumis on suunnattu ylöspäin, tämä osoittaa hyviä tavoitteita ja myönteistä asennetta.
  3. Jos lohikäärme osoittaa alaspäin, tämä ilmaisee negatiivisia aikomuksia.
  4. Luodun suorat siivet ja paljaat hampaat todistavat tatuoinnin omistajan aggressioon, sen voimaan ja vihamieliseen asenteeseen.

Takana on lohikäärmeen tatuointi optimaalisin vaihtoehto. Takana on niin sanottu kangas, josta voit luoda upean kuvan.

Tatuoinnin asettaminen lohikäärmeen jalalle ei ole suositeltavaa, koska alue on melko rajoitettu, eikä se anna kuvan koko ajatusta. On parempi käyttää olkapäätä tai selän keskustaa.

Tytöt suosivat usein värikkäitä tatuointeja lohikäärmeellä, jota esiintyy sadunmallissa ja harvoin käyttävät mustavalkoisia piirustuksia.

tyttö lohikäärme tatuoinnilla1

tyttö lohikäärme tatuoinnilla2

tyttö, jolla on lohikäärme tatuointi3

tyttö lohikäärme tatuoinnilla4

tyttö lohikäärme tatuoinnilla5

tyttö lohikäärme tatuoinnilla6

tyttö lohikäärme tatuoinnilla7

tyttö lohikäärme tatuoinnilla8

tyttö lohikäärme tatuoinnilla9