kohdunkaulan laajentuminen

Monet naiset välittävät siitä, onko kohdunkaula poistettutiettyjä sairauksia? Kohdunkaulojen poisto tapahtuu vain hätätilanteissa. Tämän tyyppisellä toimenpiteellä poistetaan kohdunkaula ja emättimen yläosa, jolloin osa kohdun kohdalta voidaan poistaa. Lantiota ja munasarjoja ei muuteta. Tämä tarkoittaa, että raskaus kohdunkaulan poistamisen jälkeen on mahdollista. Leikkaus kohdunkaulan poistamiseksi suoritetaan laparoskooppisesti tai emättimen sisäänkäynnin kautta.

Toimenpiteen seuraukset

Miehen poistamisen seurauksiin ensimmäisessäkääntymisen tulisi sisältää uudelleenleikkauksen riski. Ensimmäisen toimenpiteen jälkeen tapahtuvien ligatointien liukenemisen tai puutteellisen hemostaasin vuoksi verenvuoto voi alkaa. Pitkäaikainen verenvuoto, toimenpide on päällekkäinen.

On huomattava, että kohdunkaulan poistamisen seuraukset voivat olla erilaisia. On olemassa riski kehittää kaikenlaisia ​​infektiokomplikaatioita: sepsis, peritoniitti, hematooma.

Seuraavat seuraukset ovat:

  • emättimen kupolin nekroosi;
  • vaginaalinen verenvuoto;
  • suolen silmukoiden prolapsi emättimen sisäänkäynnin kautta.
Seksuaalinen elämä leikkauksen jälkeen

Useimmat naiset uskovat sukupuolen poiston jälkeenkohdunkaula on huonompi. Näin ei kuitenkaan ole. Naisen on yksinkertaisesti sopeuduttava uuteen valtioonsa. Todellisia ongelmia seksuaalisen läheisyyden kanssa voi alkaa kun kohtu, putket, munasarjat ja kohdunkaula poistetaan (emättimen kuivuus, vähentynyt halu). Jos kohdunkaula jätetään kohdun poiston jälkeen, orgasmatestien mahdollisuus säilyy.

Elämä sen jälkeen, kun kohdunkaula on poistettu ensimmäistä kertaamelko erilainen. Nainen on täysin palautettava. Alun perin kielletty seksuaalinen elämä, liikunta, noston painot. Voinko poistaa kohdunkaulan ja samalla pitää sitä täynnä? Kyllä, on mahdollista, mikä tärkeintä, voittaa sisäiset komplekseja.