sukupuoli sukupuolen poiston jälkeen

Monet naiset, jotka ovat jo käyneet läpihysterectomy tai mitä se on, ajattele mitä heidän seksuaalinen elämä on kun poistetaan kohtu, onko he itse ja heidän kumppaninsa kokevat saman tunteita.

Milloin sukupuoli on mahdollinen kohdun poiston jälkeen?

Toimenpiteen jälkeen lääkärit suosittelevat vähintään kuusi viikkoa pidättymään seksuaalisesta elämästä, koska saumat on kiristettävä kirurgisesti.

Tunteet seksiä kohdun poiston jälkeen

Seksuaalinen elämä naisilla, joilla on poistettu kohtu, eiei ole erilainen kuin terveillä naispuolisilla edustajilla. Tietenkin ensimmäisten kuukausien jälkeen hysterectomy nainen voi kokea jonkin verran kipua aikana yhteyden, mutta lopulta ne hukkuvat.

Koska naisten erogeeniset vyöhykkeet sijaitsevat emättimen seinissä ja ulkoisilla sukupuolielimillä, sukupuoli sen jälkeen, kun kohtu on poistettu, jatkaa samaa iloa.

Jos nainen poistetaan yhdessä kohdun kanssaemättimeen, sitten sukupuolen aikana hänellä saattaa olla kipua. Jos naisella on kohtu poistettu liitteineen, hän voi lopettaa orgasmin.

Tärkein ongelma tässä tilanteessa voi ollaenemmän edustaa psykologista näkökulmaa. Naisen, joka on saanut hysterectomia, voi olla vaikea rentoutua ja siis nauttia seksistä. Tässä suhteessa se voi vähentää seksuaalista halusta. Ongelmia libidon kanssa voi esiintyä myös hormonaalisten häiriöiden yhteydessä, jos nainen ei käytä lääkärin suosittelemia hormonilääkkeitä.

Mutta suurin osa naisista (noin 75%) säilyttääseksuaalisen halun voimalla samalla tasolla, ja jotkut kokevat jopa sen vahvistamisen, mikä johtuu useimmiten epämiellyttävien gynekologisten oireiden ja epämukavuuden poistamisesta leikkauksen jälkeen.