kipeä kurja

Useimmat naiset, kun heillä on emätin,älä kiirehdi hakeutumaan lääketieteelliseen kuulemiseen, toivoen, että kipu katoaa lyhyessä ajassa itsestään. Tämä suhtautuminen omaan terveyteensä on kuitenkin vakavien gynekologisten sairauksien kehittymistä. Useimmiten tämä ilmiö on vain merkki rikkomisesta. Katsotaanpa tätä tilannetta tarkemmin ja yritetään selvittää, miksi naiset kärsivät emättimen sisäänkäynnistä.</ P>

Missä tapauksissa emättimen kipu on taudin oire?

Aluksi on huomattava, että tämän lisääntymiselimen tuskalliset aistit jakautuvat yleensä kestoiksi seuraavasti:

  • pysyvä;
  • aikakauslehdet;
  • kerta-;
  • toistuva kipu.

Tässä tapauksessa kipu voimakkuus voi vaihdella emättimen alueella olevan epämiellyttävän epämukavuuden, vaikeiden akuuttien, tuskallisten tunteiden takia.

Tyypillisesti kudonta tunnetaan millointulehdussairaudet (vulva, endometriitti). Piirustus arkuus emättimessä osoittavat pääasiassa rikkonut kuin poisjättäminen emättimen seinämät tai muuttuva asema kohdun (epätäydellinen laskeutunut kohtu elin), ja voidaan havaita myös poikkeavuuksia sukuelimissä, arpia liima prosesseja. Kun kaikki nämä loukkaukset naisen kipua suoraan emättimen.

Missä tilanteissa emättimen kipu ei ole sidoksissa tautiin?

Joten usein raskauden aikana naisista on mahdollistakuulla, että heillä on emätin. Tällaisissa tilanteissa tällaiset epämiellyttävät tuntemukset johtuvat yleensä pienen lantion ligamentaalisen laitteen liiallisesta kasvusta, joka johtuu sikiön koon kasvusta.

Jos puhumme suoraan siitä, miksisattuu emättimen kuukautisten aikana, on huomattava, että tällä hetkellä kipu johtuu tämän elimen lihaksen kerrokseen osallistumisesta kohdun limakalvoissa havaittavissa olevaan supistumisliikkeeseen. Tällä tavoin kohtu tyhjentää kuukautisveren ja endometrian hiukkasten ontelon.

On myös huomattava, että kipu voi olla suoraan yhteydessä sukupuoleen. Usein naiset ovat kiinnostuneita gynekologista siitä, miksi heillä on sukupuolen aikana tai sen jälkeen sikiö emätin.

kipeä emättimessä

Ensimmäisessä tapauksessa, arkuus voi ollaaiheutuu kumppanin epätarkasta toiminnasta. Jos vaiva näkyy heti rakastelun, ehkä naisen emätin on pieni tai on tulehdus sukuelimiin. Lisäksi, terävä kipu lähes välittömästi yhdynnän jälkeen, johon liittyy painetta peräsuolen ja rikkoo yleistä hyvinvointia, voi olla merkki repeämä munasarjakudoksessa.</ P>

Jos naisella on emätin, joka sattuu kiihottumisen aikana ja aivan alussa seksuaalisen kanssakäymisen vuoksi, tämä voi osoittaa riittämättömän limakalvojen erittymisen, voitelun.