ilma tulee ulos emättimestä

Tällainen ilmiö, kun emätin lähteeilmassa, asettaa usein naiset vaikeaan asemaan. Loppujen lopuksi tämä voi tapahtua paitsi seksuaalisen kanssakäymisen, myös päivän aikana. Yritetään selvittää, miksi tämä voi olla ja mistä syistä tämä on.</ P>

Miksi ilma tulee ulos emättimestä?

Ensinnäkin on huomattava, ettäuseimmiten tällainen ilmiö havaitaan ensimmäisten minuuttien aikana seksuaalisen tekon päättymisen jälkeen - lähes välittömästi, kun kumppani erottaa peniksen emättimestä. Seksuaalisen kosketuksen aikana ilma joutuu emätinonteloon ulkopuolelta peniksen avulla, joka tässä tapauksessa tekee erikoisen männän roolin. Usein ilma emättimestä menee suoraan sukupuolen välityksellä, polven kyynärpäätettuna.

Tällainen ilmiö liittyy ensinnäkinjolla on heikko tonsuuri pienen lantion lihaksista. Usein tämä on havaittavissa naisen lapsen ilmestymisen jälkeen. Joten toimitusprosessin aikana on lihasten hyperextensio, joka myöhemmin menettää äänensä ja vaatii fyysistä harjoittelua. Tämä ilmiö selittää ilmiön, jonka emättimen ilmaa syntyy, ja tämä voi tapahtua kotitöiden tekemisessä - se maksaa naisen raskaaksi alemman puristimen lihakset ja pienet lantiot, kun ääni ilmestyy.

On huomattava, että tämä itsessään onlääkäreitä ei pidetä ilmiönä rikkomisena, mutta se voi osaltaan vaikuttaa sisäisen sukupuolielinten laiminlyöntiin ja joskus myös sisäisten sukupuolielinten menetykseen, rakon virtsan.

Missä muissa tapauksissa voidaan havaita samanlainen ilmiö?

Kuten edellä mainittiin, tärkein syy ilmaantumiseen emättimestä on lihasäänen heikkeneminen. Samaan aikaan tämä voidaan havaita paitsi intiimin yhteyden aikana.

ilmaa emättimestä sukupuolen aikana

Joten, raskauden, ilmaa emättimen ontelostatulee ulos sikiön paineen vuoksi. Tämä tapahtuu erityisesti myöhempinä aikoina, jolloin tuleva vauva on jo riittävän suuri.</ P>

Yksittäiset tytöt huomaavat, että heillä on ilmaaEmätin tulee juuri ennen kuukautiskiertoa. Tällaisissa tapauksissa tämä ilmiö johtuu ensinnäkin myometrian ja lantion lihasten supistumisaktiivisuuden lisääntymisestä yhdessä sen kanssa. Siksi voimakkaat, rytmiset kohdun lihasten supistukset, jotka tuottavat kuolleen endometrian hylkäämisen yhdessä veren kanssa, johtavat usein emättimen onkaloon tulevasta ilmasta.