purkautumisen jälkeen kohtu

Joskus tapahtuu, että on olemassa tarvekohdun poistoon. Yleensä kohtu poistetaan yhdessä munasarjojen ja munasarjojen putkien kanssa. Komplikaationa voi olla punoitus kohtuun poistamisen jälkeen.

Verenvuoto kohtuun poistamisen jälkeen -normaali ilmiö. Ne voivat kestää kuukausi tai jopa kuukausi ja puoli. Lisäksi ne voivat esiintyä kuukausittain, kun munasarjojen toiminta palautuu.

Poistuminen kohdun poiston jälkeen - syyt

Elimistö jatkaa toimintaansa normaalistijonka osuus naisen ruumiissa voi ilmetä fysiologisia muutoksia kuukausittain. Ruskean purkautumisen jälkeen kohtu, jos munasarjat ja kohdunkaula eivät vaikuttaneet, johtuu siitä, että tapahtuu luonnollinen fysiologinen prosessi - naispuolisten sukupuolihormonien tuotanto ja niiden vaikutus kohdunkaulaan.

Ei-fysiologisia havaintoja voidaan yhdistäävakavien komplikaatioiden esiintyminen toimenpiteen jälkeen, tulehdusprosessilla sekä sauman eheyden rikkomisella, kun kohtu poistetaan sisärakenteisiin.

Patologinen purkautuminen kohtuun poistamisen jälkeen

Huolestuttavia syitä ovat:

  1. Jos purkaminen kohtuun poiston jälkeen lisääntyy, on välttämätöntä nähdä lääkäri välittömästi. Hänen on tehtävä kysely, selvitettävä syy ja tehtävä diagnoosi.
  2. Kirkkaan punaisen purkauksen pitäisi varoittaa naista ensin. Tämä on erityisen tärkeää, jos jakaminen on runsaasti, eli jos tiiviste on vaihdettava useammin kuin kerran tunnissa tai kahdessa tunnissa.
  3. Suurten hyytymien esiintyminen on erittäin vakava komplikaatio. Se voi ilmaista sisäisen verenvuodon.
  4. Märkivä purkautuminen kohtuun poistamisen jälkeen, jos siihen liittyy voimakas epämiellyttävä tuoksu, on se, mitä pitäisi tehdä naisesta välittömästi lääkäriin.