kohdunkaulan syöpä

Mikä tahansa syöpätauti ontragedia ihmiselle ja kohdunkaulan syöpä - ei ole poikkeus. Huolimatta siitä, että tämän taudin hoidossa on saavutettu vakavia edistysaskeleita, lääke ei vielä ole ihanteellinen ratkaisu tähän ongelmaan, mikä ei aiheuta vakavia seurauksia naisille.

Useimmiten naisille, jotka saivat leikkausta kohdunkaulasyövälle, ovat huolissaan siitä, mitä heidän seksuaalinen elämä on sen jälkeen, onko raskaus mahdollista.

Komplikaatioita kohdunkaulasyövän kirurgisen hoidon jälkeen

  1. Kun infektoidaan kohdun vieressäelinten nisäkäs voi poistaa paitsi kohdunkaula ja kohtu, mutta myös emätin (tai sen osa), osa virtsarakon tai suoliston. Tässä tapauksessa lisääntymisjärjestelmän palauttaminen ei ole kysymys. Tärkeintä on naisen elämän säilyminen.
  2. Jos vaikuttaa vain lisääntymisjärjestelmääntilanne voi olla monimutkainen kohdun, emättimen, munasarjojen menetyksen vuoksi. Joka tapauksessa lääkärit yrittävät pitää mahdollisimman monta lisääntymiselintä.
  3. Taudin toisessa vaiheessa kohdusta voidaan amputoitua, mutta munasarjat pyrkivät säilyttämään siten, ettei hormonaalisen taustan häiriintyminen ole mahdollista.
  4. Taudin onnistunut tulos on vain kohdunkaulan poisto. Tässä tapauksessa nainen voi täysin toipua toimenpiteen jälkeen.
  5. Sukupuolen syövän jälkeinen sukupuoli on mahdollista, jos naisella on emätin tai se palautetaan intiim muovien avulla.
  6. Jos naisella on kohtu, hän voi edes ajatella raskauden ja synnytyksen jälkeen elvytyskurssin jälkeen.
  7. Kaukaisessa kohdussa syntymät ovat luonnollisesti mahdottomia, mutta munasarjojen säilyttämisen seurauksena naisen seksuaalinen vetovoima ja hänen seksielämä eivät vaikuta. Sukupuoli poistuessaan kohtu on fysiologisesti mahdollista.

Joka tapauksessa nainen, joka oli leikkauksen allakoska kohdunkaulansyöpä on edelleen optimistinen, koska mahdollisuus palata täyttä elämää riippuu vain omasta tärkeintä löytää voimaa tehdä niin.