Niille, jotka eivät ole vielä valinneet, mitä tahansa mallialaita se olkapäälle tai muulle kehon osalle, ja juuri utelias, kerron tässä artikkelissa tatuoinnit, jotka saisivat onnettomuuden ja rikkauden omistajilleen.

Muinaisista ajoista eri puolilla maailmaa olevia ihmisiä kiinnitettiinhänen ruumiinsa taika piirustuksia ja merkkejä, jotka symboloivat erilaisia ​​toimia. Esimerkiksi joidenkin kuvien on loitolla pahat henget, toinen - houkutella onnea, ja muut - symboloivan hedelmällisyyttä ja voittoa. Mutta nykyajan ihminen, kuten tuhansia vuosia sitten, uskoo yhteistyön voimaan eri puettavat piirustuksia, joita nyt kutsutaan tatuointeja.

Tatuoinnit eläinten muodossa

LEO. Ei ole epäilystäkään siitä, että eläimen kuningas, jonka tatuointimestari kuvaa ruumiillasi, ei pidä tuoda pelkästään hyvää onnea vaan myös vahvistaa hengen ja itseluottamuksen vahvuutta.

tatuointi leijona

FOX. Upea punahiuksinen eläin tuo menestystä ja vaurautta. Monet sanovat, että kettu auttaa yrittäjiä ja ihmisiä johtajuusasemissa.

ketun tatuoinnit

CAT. Merimiesten uskomusten mukaan kissa tuo mukanaan onnea jamenestys liiketoiminnassa, joten aluksella he aina ottivat itsellensä kaveriystävän. Ja jotka eivät voi ottaa mukaasi kaikkialle live kissa, voi täyttää hänen kuvansa hänen elin eikä osittain menestykseen.

kissa tatuointi

DOLPHIN. Tämän upean eläimen muodossa oleva tatuointi symboloi paitsi onnea, myös vapautta sekä suojaa.

tatuointi delfiini

GOLD FISH. Tunnetuin halutun esiintyjä varmasti auttaa yritystä ja tuo onnea.

kultakala tatuointi

MARINE CONEK. Tämän merieläimen kuva tuo omistajalle paitsi menestystä myös onnea, voittamalla esteitä mistä tahansa liiketoiminnasta.

tatuointi merihevonen

Porot. Tämä jalo aatelinen eläin oli hyvin arvostettu eri kansallisuuksia, ihmiset uskoivat, että sen kuva tuo rahaa ja onnea.

tattoo peura

Elefantti. Tämä mahtava eläin kuvataan ruumiin pitäisi tuoda onnea, anteliaisuutta, kärsivällisyyttä, vaurautta ja onnea.

tatuointi elefantti

SPIDERMAN. Huolimatta siitä, että monet meistä pelkäävät näitäolentoja ja vielä kerran haluaisi olla kohtaamatta niitä, tatuointi muodossa hämähäkki pidetään amulet sairauksia ja vaaroista, ja myös houkuttelee onnea ja onnea.

hämähäkki tatuointi

LIZARD. Vilkas ja kylmäverinen lisko tuo vahvuutta, onnea ja vaurautta liiketoiminnassa.

tatuointi lisko

Sammakko. Sammakon kuva on suosituin nykyään. Uskotaan, että vihreä hyppy tuo vaurautta ja onnea kaikissa pyrkimyksissä.

tatuointi sammakko

SNAIL. Huolimatta siitä, että se on liukas ja hidasluomalla, hänellä on suojaava kuori, jossa voit piiloutua vaikeuksista. Siksi etana symboloi viehättävyyttä, suojaa, sitkeyttä ja näin ollen onnea.

etana tatuoinnilla

Tatuointi hyönteisten muodossa

JUMALAN KÄYTTÖ. Tämä on kaikkien aikojen suosikki hyönteinen "toimii" suojana pahan silmin ja pilaan, houkuttelee onnea ja vaurautta.

leppäkerttu tatuointi

BEE. Työntekijä-mehiläinen tuo väistämättä menestystä ja auttaa vaikeiden elämäntilanteiden ratkaisemisessa, tämän hyönteisen kuva puhuu myös ahkeruudesta, positiivisesta ja auringonpaisteesta.

mehiläinen tatuointi

Scarab kovakuoriainen. Jopa muinaisista uskomuksista uskottiin, että tämä kovakuoriainen symboloi onnea ja onnea.

Scarab beetle tatuointi

DRAGONFLY. He sanovat, että vetoketjun kuva elimistössä auttaa parantamaan elämää, houkuttelemaan vaurautta ja hyvinvointia.

sudenkorento tatuointi

Tatuoinnit lintujen tai höyhenten muodossa

SWALLOW. Kuvan lintujen - suosittu maskotti, pääskynen tuo onnea ja symboloi henkeä nuorten, toivo ja rakkaus.

tatuointi niellä

PHOENIX. Mitä tahansa tapahtuu, foiniksilintu syntyy aina tuhasta, joten sen kuva on tahdonvoiman, uudestisyntymän, kuolemattomuuden ja hyvinvoinnin symboli.

Phoenix Tattoo

Colibri. Pieni kova lintu on hyvin kaunis, joten se on talisman tuo vahvuutta, energiaa, parantaa taloudellinen asema ja symboloi ahkeruutta.

hummingbird tatuointi

Siipikarjan kyyhkyset. Höyhenet olivat aina vaatteissaan ja hiuksissaanIntiaaneja. Uskottiin, että nämä symbolit tuovat materiaalisia hyötyjä ja onnea, mutta tämä ei koske riikinkukon höyheniä, koska ne voivat "palkita" vastakkaisen vaikutuksen ja kääntyä pois onneista.

linnun sulka tatuoinnit

Tatuoinnit kasvien muodossa

ACORN. Tämä "vahva nutlet" symboloi voimaa, terveyttä, onnea ja maskuliinisuutta.

tatuointi

CLOVER. Sen tulisi olla kolme tai neljä terälehtiä, ja me kaikki tiedämme lapsuudesta että tämä kasvi on tuoda onnea ja menestystä.

tatuointi apila

LOTUS. Lotus kukka symboloi onnistuneiden esteiden voittamista ja tavoitteiden saavuttamista, ja se näyttää myös hyvin kauniilta kehossa, erityisesti naiselta.

Lotus tatuointi

ORCHID. Se on kukka yksilöllisyyttä, joka tuo luksusta ja rikkautta omistajalle.

tatuointi orkidea

Voikukka. Rungon kuva melkoisen kukan muodossa tuo elämään positiivista, positiivista energiaa, onnea ja menestystä.

voikukka tatuointi

Tatuointi myyttisten olentojen muodossa

UNICORN, PEGAS. Jos laitat kuvan näistä puhtaista myyttisistä olentoista kehossanne, ne tuovat sinut menestykseen, ystävällisyydelle, puhtaudelle ja taikuudelle.

Pegasus tatuointi

MERMAID. Merimiehet ja purjehdukseen liittyvät ihmiset usein täyttävät merenneidot amuletiksi onnea ja menestystä.

merenneito tatuointi

Lohikäärme. Lohikäärme monissa kulttuureissa ei ole pelkästään onnen ja rikkauden symboli, vaan myös rohkeutta ja voimaa, ja lisäksi tämä satuinen olento suojaa pahoja henkiä.

lohikäärme

Tatuoinnit esineiden muodossa

Hevosenkengän. Kaikki tietävät, että käänteinen hevosenkenkä onkiistaton menestyksen ja vaurauden symboli, kaikki esivanhemmat pitävät tällaisen esineen vartijana. Tietenkin, jos laitat kuvan hevosenkengästä kehossa, se tulee myös onnesta.

hevosenken tatuoinnit

RAHAT, KOLLOT. Epäilemättä rahan kuva tuo omistajalle vaurautta ja vaurautta.

setelin tatuoinnit

INFINITY-MERKITYS. Jos olet itsellesi tatuointi tällaisen merkin muodossa, niin olet tuomittu menestykseen ja taloudelliseen hyvinvointiin. Myös "käänteinen kahdeksan" suojaa omistajansa terveyttä.

ääretön tatuointi

Kallo. Kalloa pidettiin varhaisimmista ajoista amuletiksi ja hyvinvoinnin symboliksi.

tatuointi kallo