lasten yleisurheilu

Yleisurheilu lapsille - kaikkein luonnollisinmillaista urheilua. Harvoin oppinut kävelemään, pieni pyrkii välittömästi hallitsemaan juoksua ja erilaisia ​​hyppyjä, ja kaikki nämä luokat auttavat paitsi hylkäämään ylimääräisen energian, mutta kehittää kehon. Ihmiskeholla käynnissä on yleisesti vahvistava ominaisuus, joka vaikuttaa koko kehon harmoniseen kehitykseen kokonaisuutena eikä minkään sen osalle. Lisäksi kestävyys on karkaistu, mikä on erittäin tärkeä ominaisuus kaikille ihmisille.

Lasten urheilullinen: älä anna lapsia?

Yleisurheilu lapsille on hyvinhyödyllistä ja välttämätöntä, mutta on tärkeää, että lapsellasi on taipumus heihin. Onneksi tämä urheilu mahdollistaa itsenäisen seurannan lapsen avulla selvittääksesi, onko lapsesi sopiva tällaiseen toimintaan. Katsokaa siis seuraavien tekijöiden esiintymistä:

  • lapsi on mobiili, rakastaa juosta ja hyppää;
  • lapsi on usein lasten pelien kuljettaja;
  • vauvan suosikki harrastus - osallistua kilpailuihin muiden lasten kanssa voimalla ja ketteryydellä;
  • Kaveri on sitoutunut johtajuuteen ja osaa sietää epäonnistumisia;
  • lapsi on harmonisesti kehitetty ja vahva fyysisesti.

Jos kaikki tämä tai useimmat näistä tosiseikoistasiellä on paikka, sitten vauva sopii hyvin tällaiseen harjoitteluun. On tärkeää ymmärtää, että liikunta ja hyperaktiivisuus ovat kahta eri asiaa. Hyperaktiivista lasta ei pidä antaa tällaiselle osalle - tämä pakottaa sekä itsensä että hänen kouluttajansa. Tämä ilmiö viittaa enemmän henkiseen elämän alueeseen, ja yleisurheilu ei voi vaikuttaa tähän positiivisesti.

Lasten yleisurheiluosasto

Jos yleisurheilu koulussa yleensä käyttäätämän erittäin laajan konseptin monipuolisimpia alueita, urheilun erikoistuneita urheilukouluja edellyttävät tiettyä suunnan valintaa. Niitä on useita:

  • harjoitukset käynnissä;
  • hyppää: korkeus, pituus, napa, kolminkertainen hyppy;
  • urheilullinen kävely;
  • Kuorien heittäminen: levy, vasara, keihäs, ydin;
  • all-around ja relay kilpailuihin.

Tietenkin on tarpeen valita vainyhdessä lapsesi kanssa hänen kykyjensä ja etujensa johdolla. Koska urheilu on tuttu lapselle koululla, on järkevää selvittää, mitä hän pitää parhaiten tai puhua hänen liikunnanopettajansa kanssa.

On syytä ymmärtää, että hänenphysique ja perinnöllisyys (usein arvata, miten vauva kasvaa, voit hänen vanhempiensa physique). Esimerkiksi kaikki hyppyt (sekä pituus että pituus) ovat parhaita pitkäikäisille lapsille. Mutta parhaimmat juoksijat ovat kevyitä, ohuita nahkoja ja lyhyitä kasvoja. Jos lapsi on ylipainoinen, hänen on vaikea saavuttaa menestystä tällä urheilulajilla, mutta luokat voivat auttaa lapsesi hallitsemaan painoa.

yleisurheilu koulussa

Jos lapsi on taipuvainen tiimityöhön, voit antaa sen relayroottorille - tässä on johtava rooli koko joukkueen johdonmukaisuudesta.

Yleisimpiin urheilulajiin, joita yleensä rakastetaanlapsille, on myös mahdollista huomata, että tällainen urheilu maksaa vanhemmille halvempaa kuin muualla. Tarvitaan vain laadukas urheilupuku ja erityiset urheilullinen lenkkitossut, jotka vähentävät nivelten kuormitusta ja suojaavat vauvan loukkaantumiselta. Älä unohda, että vauvan antaminen tällaisille osille on 7-8 ja 11-vuotiaita - tämä on ihanteellinen ikä sekä amatööri että ammattilainen.