voimistelu pojille

Yleensä jokainen pyrkii antamaan pojan osassa,jossa he opettavat sinua nousemaan itsellesi. Tämä ei kuitenkaan vähennä tämäntyyppisen liikunnan suosioa, kuten poikien voimistelua. Tietenkin voimistelumerkit ovat suosittuja tytöille, mutta ne voivat tuoda monia etuja vahvalle sukupuolelle. Ennen lapsen voimaa voimisteluun on syytä ymmärtää perusteellisesti kaikki sen muodot ja määrittää suunta.

Urheilu erilaisia ​​voimistelu

Ensinnäkin on erotettava todella urheilullinen voimistelu yksinkertaisesta voimistelusta. Joten, urheilu erilaisia ​​voimistelu virallisesti kuljettaa tällaisia ​​aloja:

  • urheilukilpailu;
  • taiteellinen voimistelu;
  • urheilun akrobaatit;
  • urheilu aerobic.

Joskus voimistelun elementtejä löytyy muilta tieteenaloilta, mutta voidakseen tulla voimistelijaksi on välttämätöntä valita neljästä vaihtoehdosta.

Urheilun tyyppisiä voimisteluita

Kaikkien voimistelu ei ole sopiva pojille. Tarkastellaan kaikkia tyyppejä yksityiskohtaisemmin ja määritellään niiden pääpiirteet:

Urheilun voimistelu

Se on olympia monen urheilulajin, jossasisältää (miehille) - harjoitukset renkailla, poikkipalkissa, hevosella, epätasaisilla palkkeilla, lattiaharjoituksissa ja myös tukemalla hyppyjä. Yleensä tällaisissa oppitunneissa valmentajat sisältävät elementtejä ja harjoituksia akrobatiaa, rytmistä voimistelua, pelejä, koreografiaa ja muita.

Rytminen voimistelu

Tämä urheilu on yksinomaan naista. Tämä sisältää erilaisia ​​tanssielementtejä, joita voidaan suorittaa kuten useiden käsittelemättömien esineiden kanssa ja ilman niitä. Se on myös olympialaji.

Urheilu akrobatiaa

Tämä urheilu tarkoittaa erilaisiakilpailuja ja mestaruuskilpailuja. Acrobatics sisältää kolme harjoitusryhmää: akrobaattiset hyppyt, parit ja ryhmäharjoitukset, harjoitukset trampoliinilla. Voit harjoitella harjoittelua kuntosalilla ja urheilukentällä.

kilpa-aerobic

Tämä urheilu liittyy suorittamiseenjatkuva harjoitusten monimutkaisuus, johon kuuluu teknisesti monimutkaisten asyklisten liikkeiden yhdistelmiä, monimutkaisten monimutkaisten kumppanien vuorovaikutuksen elementtejä. Urheilullinen aerobic tarkoittaa yksittäisiä esityksiä, sekapareja, kolmioita ja kuusikymmentä eri sävellyksissä. Koreografian perustana ovat perus aerobiset vaiheet ja niiden erilaiset yhteydet. Vuodesta 1995 lähtien tämä on Olympic-kurinalaisuutta.

Voimistelu pojille: onko se vaarallista?

Monet pelkäävät voimistelua ja akrobatiaa,Koska nämä urheilut näyttävät olevan traagisia. Päinvastoin, ennen jokaisen elementin suorittamista, se lajitellaan useisiin pieniin ja yksinkertaisiin, mikä mahdollistaa suoritetun suorituksen automatisoinnin ja suorittaa sen helposti ja luonnollisesti kuin yksinkertainen somersault. Lasten voimistelu ei ole koskaan kömpelö eikä kerätty, koska liikkeen kurinalaisuus ja koordinointi ovat ehdottomasti vahvoja.

Tällaisessa koulutuksessa ei ole vain liikkumattomuutta ja koordinaatiota, mutta olen koko lihaksikas.

lapset voimisteluun

Tämä vaihtelee kuormituksen vuoksitasaisesti, ja nämä urheilijat näyttävät aina ohuilta ja sopivilta. Nopeat liikkeet, jotka ovat täynnä koulutusta, kehittävät täydellisesti hengitys- ja verisuonijärjestelmät, jotka tekevät työstä sopusointuisen ja sopusointuisen. </ P>

Säännölliset kuormat vahvistavat luita ja niveliä,mikä puolestaan ​​mahdollistaa vähemmän vahinkoa. Lisäksi lapsi, joka tekee erilaisia ​​temppuja ja harjoituksia 5-7-vuotiailta, osaa ryhmitellä, mikä ei anna hänen pelätä tahattomia vammoja ja olla varma kaikissa tilanteissa.