piikki yleisurheilulle

Yleisurheilu on yhdistelmä urheilua,jotka harjoittavat kestävyyttä ja kehittävät monia tarpeellisia taitoja. Sillä yleisurheilu urheilu ajetaan (ja kestää lyhyen ja pitkän matkan on eri tieteenalojen), erilaiset humalan (korkeus, pituus, jne.), Heittää erilaisia ​​esineitä (esim lances), sekä kaikenlaisia ​​vaihtoehtoja ympärillä, jonka aikana urheilijat kilpailevat useammassa kuin yhdessä kurssissa. Urheilun pelaaminen oli helppoa, kätevää ja tärkeintä - turvallista, on tärkeää valita hyvät yleisurheilun piikit. Yleisesti uskotaan, että on olemassa yleinen kenkä, joka sopii kaikenlaisille yleisurheilu - virhe: itse asiassa kunkin kurinalaisuutta tarvitaan erilaisia ​​piikkejä.

Vauvan piikkejä

Lasten version jalkineille yleisurheiluun,joka on varmasti hyödyllinen kilpailuihin osallistuvalle opiskelijalle, olisi myös valittava sen kurinalaisuuden perusteella, jossa lapsi yrittää omia ponnistelujaan. Jos erikoistumista ei kuitenkaan ole valittu, on parempi ostaa yksinkertaisia, universaaleja lenkkareita tai piikkejä yleisurheiluun. Kuitenkin vakaviin luokkiin ja kilpailuihin tietyssä urheilulajissa, tämä vaihtoehto ei todennäköisesti ole ihanteellinen. Siksi, kun lapsi on päättänyt kurinalaisuudesta, kannattaa saada hänelle sopivia erikoistuneita piikkejä.

Rataverkko yleisurheilulle: yleistietoa

Ratan ja urheilun urheilulajien Shipovki on valittava erityisen huolellisesti, koska niiden tehtävät ovat melko monipuolisia:

  • piikkien tulee antaa poistot, ellei se häiritse kiihtyvyyttä tai muita valitun kurinalaisuuden elementtejä;
  • urheilukengät on suunniteltu kiinnittämään varovasti jalka ja suojaamaan nivelet irtoamiselta ja lihaksilta - venymästä;
  • pohjalla olevien napojen läsnäolo antaa sinulle mahdollisuuden järjestää pohjan tai maan pohjan pidon tehokkaammin, mikä mahdollistaa tehokkaamman tukahduttamisen tai nopeuttamisen (jos tarpeen).

Jokainen urheilulajien mallien malli on helppoa, on hyvä istua jalalle ja mikä tärkeintä - olla niin mukava, että se ei aiheuta pienintäkään epämukavuutta.

Piikit pitkille hyppyille

Pistoolit hyppäämiseen eroavat toisistaanpiikkejä erikoisella ulkopohjalla. Tällaisten kenkien kääntymisen vuoksi sinun on välttämättä nähtävä kova, ristikkäinen suojus, jonka tarkoituksena on varmistaa pehmeä lasku ja vahvistettu iskunvaimentimet kantapäässä, joka suojaa loukkaantumisilta hyppyjen lopussa. On myös tärkeää, että nastat ovat riittävän kevyet ja niissä on joustava, muovinen pohja.

Jos puhumme hyvin spinovasta - tällaisissa lenkkareissa se ei ole liian jäykkä ja todennäköisesti vaihdettavissa.

Piikit hyppäämään korkeuteen

Jumping piikkejä, jotka ovat välttämättömiäkorkeuksien valloittaminen, myös omat erityispiirteensä. Ne ovat hieman raskaampia kuin edelliset lajit, mutta niillä on välttämättä myös vahvistettu kantapää ja siihen rei'itetty kulutuspinta - nämä ominaisuudet ovat välttämättömiä kunnolliselle hylkäämiselle. Lisäksi sitä käytetään myös

urheilullisia piikkejä

Vaihdettavat piikit, jotka antavat maksimaalisen pitoa pinnalle. </ P>

Athletic-kengät kolmipyöräilyyn

Urheilulistat erikoistuneilletämän tyyppistä hyppäämistä varten sinun on valittava hyvin huolellisesti, koska jalkakäytävä on tässä tapauksessa voimakkaampi kuin muissa hyppytaiteissa.

Täällä kova, valettu kantapää on vain välttämätön edellytys. Lisäksi tämän tyyppiset lenkkitossut eivät ole iskunvaimentimia - ne voivat estää laadullisen vastenmielisyyden alusta.