tyypit yleisurheilua

Kaikenlaiset yleisurheilu ovat enitenluonnollinen urheilu henkilölle. Nuoresta iästä opimme kävelemään ja juoksemaan, heittämään pallon - ja seurata ja kenttä on kaikki nämä lapsuuden vaihtoehdoista tuttuja, mutta vain hieman monimutkaisemmassa muodossa. Luultavasti se johtuu sen orgaanisesta yleisurheilusta niin hyvin vaikuttaa terveyteen. Lisäksi se on yksi vanhimmista urheilu tiedetään ihmiskunnalle vuodesta 776 eaa.

Urheilun yleisurheilu: urheilu

Urheilulajit ovat varsin erilaiset: se sisältää kävelyt ja juoksut sekä erilaiset juoksut, mukaan lukien ristit ja sprintit sekä kaikentyyppiset tekniset tyypit kuten hyppääminen ja heittäminen:

 • (tarkastelemme sitä tarkemmin jäljempänä);
 • hyppää: korkeus, pituus, napa, kolminkertainen hyppy;
 • urheilullinen kävely;
 • Kuorien heittäminen: keihäs, levy, vasara, ydin;
 • all-round.

Kaikesta tästä monimuotoisuudesta, suurinfanien suosio on saavuttanut vain maastojuoksun urheilun - se on vapaa ja miellyttävä tapa säilyttää kehosi kauneus ja terveys. Ja erikoisvarusteita ei tarvita - vain hyvät lenkkitossut ja juoksutakki. Uskokaa minua verrattuna muihin urheiluihin, tämä on hyvin pieni kustannus!

Hyppäämme yleisurheilusta, me kaikki esitämmevielä koulussa. Yleensä luokkien jälkeen niille opiskelijoille, jotka ovat erityisen menestyksekkäitä tällä alalla, kannustetaan käymään osassa kehittääkseen kykyjä, mistä suoraan reitti kaupunkiin, alueellisiin kilpailuihin ja maailmanmestaruuskilpailuihin.

Sekalaiset radalla ja kentällä ovat kaikki ympärillä -Tämä on eräänlainen kilpailu, jossa urheilijat kilpailevat useammalla kuin yhdellä tieteenalalla, mutta eri aloilla, mikä mahdollistaa monenvälisesti kehittyneen urheilijan tunnistamisen. Yllättävää on, että naiset, jotka osallistuvat kaikkialla ja ovat hyviä matkoja kaikkeen ja hyppyvät pituuteen tai korkeuteen, pystyvät voittamaan kilpailussa jopa kapeat erikoisasiantuntijat, jotka ovat nimenomaan yksittäisiä lajeja.

Jalkapallo-yleisurheilu: käynnissä

Maastojuoksu on melko monipuolista, jotkut vaativat kestävyyttä, toiset - kyky kehittää nopeutta nopeasti. Niihin kuuluu erilaisia ​​muunnelmia:

 • sprintit (vakioetäisyydet - 100 m, 200 m ja 400 m);
 • este (100 m, 400 m);
 • keskipitkällä etäisyydellä (tavallisesti keskimääräiset etäisyydet vastaavat etäisyyttä 800-3000 metristä, tässä on myös ajettavuus esteillä 3000 m);
 • pitkät matkat (vakio kaksi niistä - 5000 m ja 10 000 m);
 • risti (maastojuoksu);
 • maraton (kulkee pitkin reittiä hyvin pitkillä matkoilla);
 • Välitys (eniten komentava radan ja kentän yleisurheilu, mukaan lukien seuraavat vaihtoehdot: 4 × 100 m, 4 × 200 m, 4 × 400 m, 4 × 800 m tai 4 × 1500 m).

Yleisurheilua voidaan harjoittaa molemmillaammattitaso ja amatööri. Yhdysvalloissa monet asukkaat molemmissa kaupungeissa ja pikkukaupungeissa tekevät säännöllisesti lenkkeitä keskipitkällä etäisyydellä

hyppäämään yleisurheilua

pitää keho kunnossa. Lisäksi tällaiset harjoitukset täydentävät sydän- ja verisuonijärjestelmää ja keuhkoja, edistävät kestävyyttä ja lihasääntä. Lisäksi se on juoksu, joka on tärkein vihollinen vatsaontelojen mahassa.</ P>

Lisäksi, koska se on helppo nähdä,yleisurheilu ei tarkoita pelkästään yksitoimintoja: rele vaatii ryhmän olevan erityisen johdonmukainen, mikä tarkoittaa, että se kehittää tiimihenkeä ja kykyä työskennellä tiimissä.

Muuten lapset saavat yleisurheiluosionvoi olla 7-8 vuotta. Tällä hetkellä ruumis on jo valmiina tällaisiin kuormiin, ja lisäksi, jos osoittautuu, että lapsella on kyky, tulevaisuudessa hän pystyy pelaamaan urheilua ammattimaisesti.