epätavallinen urheilu

Me kaikki tiedämme paljon erilaisiaerilaisia ​​urheilulajeja. Yksinkertaisesta jalkapallosta, koripallosta, yleisurheilusta, curlingista, biljardista ja cheerleadingista. Mutta maailmassa on paljon muita epätavallisia lajeja - ainutlaatuisia, mielenkiintoisia, satunnaisia ​​ja joskus jopa hulluja. Kyse on epätavallisimmista urheilulajeista, jotka keksivät ihmisiä, joilla on luova ajattelutapa ja jotka epäilemättä ansaitsevat huomiota.

jibbing

Jibbing valittaa niille, jotka eivät pysty hallitsemaan rullalautaa tai videoita. Kaikki, mitä tarvitaan tällaiseen harrastukseen, on pari lenkkia, joilla on erityinen ura, joka liukuu kaiteeseen.

Bossabol

Tämä on erittäin mahtava versio brasilialaisesta rannastaLentopallo. Peli tapahtuu erityisellä alustalla, jossa on trampoliineja ja jonka avulla pelaajat voivat lentää korkealla verkon yläpuolella. Ensi silmäyksellä voi tuntua, että kaikki on yksinkertaista, mutta itse asiassa se on hyvin monimutkainen koordinoitu urheilu.

Skibob

Tällainen urheilu on erityisen lähellä talviurheilun ystäviäviihdettä. Suksien ja lumilautojen sijasta skibobe luistelu tapahtuu hybridi - polkupyörä, jossa sukset. Toisin kuin hiihto ja lumilautailu, skibob on vähemmän vaarallinen ja traumaattinen, ja tunteet ovat käytännössä samat.

Shakkinyrkkeily

Tämän urheilun esi-isä on Suomi. 11 kierrosta, urheilijat pelaavat shakkipeliä, sitten rengas ja ruutu. Pisteiden ja voittajan summa määritetään.

Yksittäisten lajien lisäksi mielenkiintoisia urheilulajeja on mukana ryhmätyössä. Esimerkiksi - futdablbol. Tällainen jalkapallo ei ole vähemmän mahtavaa, muttainformatiivisuus ylittää jopa sen klassisen esi-isän. Kenttä, portti ja pelaajien määrä ovat samat, mutta kentällä kaksi palloa - vaaleanpunainen ja sininen. Ottelussa rajoittamaton määrä korvauksia on sallittua, kahden tuomarin sijaan peli palvelee neljä - kaksi jokaista palloa kohti. Toinen ero klassisesta versiosta - pahojen puutteesta.

Herling

Tämä on hyvin emotionaalinen peli - sekoitus jääkiekkoa,jalkapallo ja baseball. Jalkapallo-unelma, jääkiekko ja kypärä, joka muistuttaa baseball-batia. Pelin ydin on saada mahdollisimman monta maalia vastustajan tavoitteeseen.

Konker

Peli otettiin vanhempien joukostaEnglantilaiset koululaiset. Ydin on, että konker (syntynyt kastanja) koukussa köyden ja kaksi pelaajaa vuorotellen yrittää lyödä vastustajan tummanruskea, kunnes se lentää pitsi. Tuottaa vuorotellen kolme osumaa,

bossabol

häviäjä on se, jonka nuppia putoaa ensin.</ P>

Edellä mainittujen lisäksi on olemassapaljon mielenkiintoisia, uusia ja monimutkaisia ​​urheilupelejä. Epätavallisimmilla urheilulajilla on usein konsonanttien nimet. Swamp-jalkapallo ja vedenalainen jääkiekko, kilpa ruohonleikkureissa ja kilpa juustoille, urheilusauna ja suomalainen lenkkeily vaimojen kanssa.

Urheilumaailma on monipuolinen ja kehittyy nopeastitahtiin. Ei ole yllättävää, että lähitulevaisuudessa olympialaisissa pystymme katsomaan mestaruuskisoita, kun heittäisivät räpylöitä, heittävät pyyhkeitä, ratsastavat sängyillä ja paljon muuta ylimääräistä urheilupeliä ja taistelulajia.